Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Veletek már volt olyan, hogy...

Veletek már volt olyan, hogy nagyon félreérthetőek voltatok?

Figyelt kérdés
Csak, mert velem tavaly történt két félreérthető dolog is, amit hát, azt sem tudom, hogy leírjak-e egyáltalán ide, mert szerintem itt is sokan félreértenék. :/

2019. jún. 24. 02:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Rengetegszer b.sszus

Valamiért a legtöbb ember félreérti amit mondok és ez kellemetlen helyzetbe hoz.

2019. jún. 24. 06:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Hajaj! Olyankor szokott velem megtörténni,amikor "bamba"napot tartok. Nem görcsölök rajta,hanem kinevetem saját magam.

Fogjuk fel annak,hogy vannak befejezetlen könyvek,filmek,élettörténetek melynek a vége:::mindenki azt gondol ami,a legszimpatikusabb neki.

2019. jún. 24. 07:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Sokszor van így, mert ideges típus vagyok, és amit kigondolok mondanivalót, az már máshogy jön le a valóságban.
2019. jún. 24. 07:14
 4/4 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy ez tényleg egy olyan dolog, amit hát... Jobb ha le sem ír inkább az ember. :/

De akit esetleg érdekel mi volt, annak esetleg megpróbálhatom leírni privátban, de tényleg nem szeretném, hogy bárki félreértse.

2019. jún. 24. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!