Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti is voltatok már így?

Ti is voltatok már így?

Figyelt kérdés

Nálatok is volt már olyan, hogy megláttatok egy embert(az ellenkező nemből) és azonnal elkezdtétek érezni azt, hogy ti meg akarjátok ismerni?

Velem pár hónapja törént ez, amikor egy szaktársamat megláttam. Valahogy azonnal szimpinek tűnt, és valami belső késztetés unszolt arra, hogy kezdjek el vele dumálni.

Azóta már barátoknak mondjuk magunk, tényleg közvetlen lett a kapcsolatunk és elég sokat hülyülünk.

Csak felmerült bennem ez a kérdés, mert eddig sosem volt ilyen, hogy egy olyan emberre figyeltem fel ennyire, aki külsőleg nem feltünő, esetem sem, és mégis megfogott valamivel (arra gondoltam, hogy talán a kisugárzásában lehet valami).

Lehet csak én fújom fel a dolgot, de érdekelne, hogy más is volt e már így.

:D

2019. máj. 24. 19:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Volt,nem volt teljesen az esetem,de mégis megtetszett benne valami,azóta pedig ismerkedünk.
2019. máj. 24. 19:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, most már a párom.
2019. máj. 24. 19:31
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
aha. nem feltétlenül jelent többet barátságnál nálam az ilyen szándék
2019. máj. 24. 19:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Velem nem történt meg, de hallom, hogy gyakori.
2019. máj. 29. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!