Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi volt az eddigi legdurvább...

Mi volt az eddigi legdurvább atrocitás vagy megbotránkozás amibe belefutottatok Budapesten vagy hasonló nagyvárosokban?

Figyelt kérdés
Gondolok itt első körben a drogosok, részegek, agresszív kéregetők és társaik által okozott kellemetlenségekre, akár veletek fordult elő, akár csak szem- és fültanúi voltatok valami ijesztő, megbotránkoztató vagy visszataszító dolognak.

2022. aug. 2. 22:31
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

- egy időben nagyon sok volt a környékünkön a drogos... de olyan szinten, hogy a lépcsőházunk előtt a küszöbnél feküdtek, és úgy kellett rajtuk átlépni munkába menet (szerencsére azóta lépett a rendőrség, és felszámolták a dzsumbujt

- viszonylag sok nyilvános pisilés - még azzal nincs is akkora bajom, ha vki a bokorban csinálja, és kicsit kilátszik, hanem fényes nappal házfalnál... és vannak, akiknek ez teljesen normális, mindennapi dolog, kicsapja a brét és hadd folyjon a húgy

- egyszer a metrón 3 balhés egyén elkezdett vegzálni egy ázsiai férfit, aztán ki is lökték az ajtón, és utánamentek...

- viszonylag sokszor próbáltak meg szexuálisan zaklatni, taperolni

- fociultrák... mentem már úgy metrón, hogy 2 kocsival arrébbról hallottam, hogy verik belülről a vagont és ordítanak... amit meg én nem éltem át, mert akkor még kicsi voltam és otthon... anyukámat kispolkistul felemelte és arrébbrakta egy Fradi-meccs után 4 tagbaszakadt focihuligán csak úgy brahiból

2022. aug. 3. 16:06
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Keletiben ültem a vonaton ami még csak bent àllt, egyedül voltam egy fülkében, és egy idős fószer beült elém és fogdosta magàt. Kiszaladtam, rá pár hétre ugyanez ugyanezt leművelte. Nagyon ijesztő volt, mintha kifigyelt volna.

Ugyanigy keleti vonaton ültem szomszéd vàgànyon üres vagonban egy pasi maszturbàlt ugy hogy az arcàt nem lehetett làtni csak hogy mit csinàl.

Hànyinger.

2022. aug. 3. 20:15
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

#21 Na mondjuk amit én egy az egyben betiltanék, az a foci "drukkerség".

Nem is értem, hogy egy elvileg modern világban miért nem lehet kulturáltan, relatív normálisan drukkolni, miközben annyi más sportban képesek az emberek viselkedni. Közben meg a focinál a világ legtermészetesebb dolga a gyűlölködés és tombolás.

Az a gond amikor az ultrák elkezdenek vergődni ezért a normálisan drukkolók, családok, gyerekek is kapnak a könnygázból meg rendőri agresszióból.

2022. aug. 3. 20:25
 24/28 anonim ***** válasza:
95%

Ne akard tudni.

A 70%-a drogos genetikai hulladék, még ha felszinesen cégeik vannak és családjuk, mert azok is nyomják.

Ebbe beletartozik az agybeteg, agresszív, bolond és hajléktalan is.

Ezek mind szikláról lökni valók.

Undorító h a vársos szépségeit néznéd, de egyik helyen a fekáliájukban fekszenek, a másikon 5-en összefogva kötözködnek veled, a 3-on üzletemberrel eszmét cserélsz de olyan labilis h elgondolkodsz kell-e ez neked, a 4-en zombi fiatalok nyilvánosan erotikáznak, az 5-en rihes emberek mozognak, a 6-on egy kávéért 5000-et kérnek, 7-en kb 8 éves kisgyerek tág pupillákkal összesen 15db tusfürdőt felajál 3500Ft-ért(szívem szakadt meg).

Hát nekem mint vidéki, fusztráló, koszos, fertő, mintha egy diliház udvarába mennék. Gyönyörű város, de ezek elrontják, külföldi lapokban is van hír...

2022. aug. 5. 12:47
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Levizelt egy félművelt c-type, még él! 2+3 évet kapott ezért meg egy másik bűncselekményért 2016-ban...még nem jött ki.
2022. aug. 5. 14:09
 26/28 anonim válasza:
100%

- 4- 6- oson történt, épp, hogy csak elkezdtem a középsulit, de már sikerült belefutni egy szatírba. Pont leszállni készültem, mellém állt egy fickó, de valahogy nagyon furának tűnt a tekintete. Egyszer csak lenézek és látom, hogy a nadrágjából kilóg a fószer hímtagja.

De szintén ezen a járaton zsebeltek már ki (biztos örültek a pénztárcámban talált 300 ft- nak, kötöttek már belém c kategóriás barnanépek, utóbbi eset többször is.

- Egyik alkalommal az aluljáróban odajött egy szintén nem idénbarnult hölgyemény, hogy ennek meg annak gyűjt és a kezembe nyomta a prospektusát. Szó nélkül arrébb mentem és elkezdett utánam kiabálni, hogy elloptam a papírját, és ezért a k.rva anyámat.

- Egyszer Újpesten cigiztem egy félreeső helyen egyik barátnőmmel. Aznap pont egy fekete kalap volt rajtam és 2 babakocsival lavírozó cigó nőszemély elkezdett üvöltözni, hogy “segítség, boszorkány, boszorkány! “ :D Ez inkább vicces volt.

- Egyik nyáron átutazóban voltam Zebegény és a lakhelyem között, út közben pedig át kellett szállnom Vácon egy másik vonatra. Semmi feltűnőt nem viseltem, egyszerű fekete midiruhát. Pont szálltam le és már hallottam a felismerhető szokásos cigány beszólásokat, hátra sem kellett néznem. Ezzel nem törődve felszálltam a vonatra, ami hazavisz, de akkor még a járgány üres volt. Nyugodtan leültem, viszont az előbb említett jószándékú társaság utánam jött és hangosan üvölti, hogy “ hááá ne mennyé sehovaaaa, csak szórakozunk kicsit”. Azonnal szálltam is le a vonatról és inkább elvegyültem a pályaudvaron a többi ember között.

- Ez pedig legutóbb Egerben történt. Épp vásároltam volna meg a helyi állomáson a bérletemet, mikor 3 cigány odajött és belém kötött. Normálisan megkértem őket( mintha ez használna), hogy álljanak odébb, de az egyik elkezdte taperolni a vállamat. Nem is értettem, tél volt, rajtam térdig érő télikabát, semmi feltűnő viselet. A jegykiadó ezt látva felpattant és elküldte őket melegebb éghajlatra.

2022. aug. 6. 01:00
 27/28 anonim ***** válasza:
61%

Mentem volna le Budapesten egy aluljáróba, de pont előttem tolta le a nadrágját egy csöves és kezdett el sz@rni a lépcsőre.

Budapesten, de egyébként országosan is egy nagyon komoly csöves felszámolást kellene már végrehajtani, ehhez persze kellen egy külön hatóság ami csak a csövesek eltüntetésével foglalkozna törvényekkel megtámogatva. Rohadt undorító amit leművelnek összehu*gyoznak, sz@rnak, hánynak mindent és lényegében néhány ilyen féreg miatt kell többb ezer embernek napi szinten undorodnia. Ha sikerülne a csöveseket eltakarítani utánuk következhetnének a dzsipók is, bár lehet inkább velük kellene kezdeni.

2022. aug. 22. 02:08
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

- szentendrei HÉVen a szatír kinézett magának és mutogatta az undorító falloszat... Néhány fiuhoz odaszaladtam. XD

- Blahan a hírös Izabella megmutatta nekem a bokaverdesos melleit, mindezt rendőrök mellett.

- ugyancsak Blahan Izabella ordito koncertjei :D azok inkább viccesek, szegény nyomorult asszony...

- 8. Kerületben C típusú találkozás. Egy banda mellett kellett elmennem, esélyem sem volt kikerülni őket. Megfogtak a fenekem. :(

- 4-6-os kinézett magának egy perverz, próbált megfogdosni, de nagyon nagyon csúnyán raneztem és abbahagyta.

- Keleti en újabb C típusú találkozás. Hány óra van, kérdezi. Mondom nem tudom, erre ő: vigyázzál mert elvagom a nyakad. (Hát köszi b+)

- 99-es tömött buszon a koszlidercek valakit zaklattak, mindenki leszrta, én meg gyorsan a kovinel leszalltam,.mert ha beszolnek, simán kitortnek a nyakamat.

- ELTE TTK és koleszok környékén döglött a földön ég C típusú drogos, feje mellett egy rakás szrral. Ilyenkor le sem megyek az aluljaroba, mert ott biztos rosszabb dolgok várnak.

- Vas utcában a koszliderc asszonyka megfenyegette késsel az évfolyamtársamat, aki az egyetemre befutott, ott kapott segítséget

Hál istennek már nem élek ebben a fővárosnak nevezett putriban. Szerintem amúgy egyre rosszabb lesz a helyzet. Tudnék még írni, főleg a 4-6-os allapotokrol, de inkább nem teszem, vsz a gyik is tiltaná....

2022. szept. 2. 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!