Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi volt az eddigi legdurvább...

Mi volt az eddigi legdurvább atrocitás vagy megbotránkozás amibe belefutottatok Budapesten vagy hasonló nagyvárosokban?

Figyelt kérdés
Gondolok itt első körben a drogosok, részegek, agresszív kéregetők és társaik által okozott kellemetlenségekre, akár veletek fordult elő, akár csak szem- és fültanúi voltatok valami ijesztő, megbotránkoztató vagy visszataszító dolognak.

2022. aug. 2. 22:31
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
#12 Egyik következménye, hogy Lipótmező bezárt.
2022. aug. 3. 00:21
 12/28 anonim ***** válasza:
25%

Budan azert nincs hajlektalan,mert ott senki se ad nekik meg aenki se all szoba veluk. Egyszeruen levegonek neznek,ha kerdezni akarsz vmit!!!

Pesten meg a sok hulye ad penzt magat hajlektalannak mutato embereknek. A legtobb csovesnek van lakasa,csak unalombol idotoltesnek ul az utcan es kereget. Ezt hallottam egy bennfentes baratomtol!!!!

2022. aug. 3. 07:31
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

- 4-6-oson a csávó lazán benyúlt a szoknyám alá, és megsimogatott

- másik villamoson, de héven is volt aki előkapta a frkát és mindenki szeme láttára maszturbált, vagy csak megmutatta, hogy mekkora van neki - szerintem nem arra a lesajnáló pillantásra számított, mint amit kapott :D

- otthon a városomban követett egy részeg pasi

- de rángattak már le srácok a bringámról is, hogy adjak nekik pénzt (NEM cigók), és alig tudtam megértetni velük hogy nincs nálam semmi (hálisten aztán elengedtek, de rhadt para volt)

Pedig nem öltözködök kihívóan, farmer, nyáron nem pitsasort-szoknya, nem köldökig dekoltált felső :D, szóval nem értem.

2022. aug. 3. 08:03
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

"Budan azert nincs hajlektalan,mert ott senki se ad nekik meg aenki se all szoba veluk."

Budán is vannak hajléktalanok...

"Egyszeruen levegonek neznek,ha kerdezni akarsz vmit!!!"

Nem néznek levegőnek, ez a saját kisebbségi komplexusod...

2022. aug. 3. 09:33
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Egyik ismerősömet durván kirabolták még vagy 15 éve egyetem elején.

Odament két, teljesen normálisnak tűnő sráchoz, hogy útbaigazítást kérjen. Mondták, hogy itt a megálló 2 sarokra ők is arra mennek. El is indultak együtt, azt mondta, hogy teljesen vidáman beszélgetnek, egyszer csak képszakadás.

Valószínűleg valami kemény tárggyal vagy boxerrel üthették meg. Elájult, az első 4 foga tőből letört. Úgy ért haza teljesen véresen.

Nagyon ki volt a gyerek. Nyilván rendőrséggel semmit nem ér, ráadásul nem volt nála konkrétan semmi, egy nyomógombos ócska telefon, meg minimális pénz, pár ezer Forint.

Ha ott megmondják, hogy add ide a telefonod, pénzed, röhögve átadta volna.

Ehelyett mehetett új szemüveget és új fogsort csináltatni, nyilván húzás, műtét, csapok beépítése, arra műfogak. Rohadt sok hercehurca és közel milliós nagyságrendű fogászati kezelés, mindez pár ezer Forint meg 2 suttyó miatt.

2022. aug. 3. 09:42
 16/28 anonim ***** válasza:
92%

Ha nő lennék én sem szívesen mászkálnék városban.

Nő ismerősömmel megbeszéltük, hogy felvesszük a Hungárián reggel 6-kor és utazunk. Mondta hogy 10 perc alatt vagy 3 autós lassított és nézte nagyon őt, egy kisbusznyi melós meg is állt inzultálni, hogy "kire vársz cica, elvigyünk?"

Mindez úgy, hogy ott azért jönnek mennek emberek, és buszmegállóban várakozott. És nem a "kelleti magát" kategória.

Számomra ez durva, hogy nőként ha semmit nem csinálsz akkor is megtalálnak.

2022. aug. 3. 09:45
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Vagy a nagy tömegközlekedés vs. autó vitában előkerül, hogy milyen alja alakok vannak a tömegközlekedésen. Nyilván itt azonnal megkaptam a támadó választ, hogy "neked a dolgozó, kétkezi ember alja alak" holott mind tudjuk kikről van szó.

Konkrétan nincs nő ismerősöm akinek ne lenne a fentihez hasonló szoknyám alá nyúltak sztorija.

Egyik ismerősöm odaadta a régi kocsiját a párjának, és megmondta, hogy nem fogja engedni, hogy tömegközlekedéssel menjen. Mivel a lány ázsiai, ezért még inkább megtalálják. Rasszisták, kisebbségek, de a perverzeknek is kiemelt célpontja.

Volt, hogy egy csajjal randiztam, majd mesélte, hogy hazafelé a vonaton beült mellé egy férfi és ott előtte elővette a farkát és elkezdett maszturbálni.

Szintén nő ismerősöm iskola pályájára jár reggelente futni. Észre vette, hogy van valaki a bokorban, odament, és kiderült hogy fiatal kokeró őt nézi és maszturbál. Szerencsére felnőtt határozott nő, elővette a telefonját és elkezdte videózni, erre az meg elszaladt. Azt csodálom ismerősöm nem verte agyon mert elég masszív nő.

Viszont ha ő nem veszi észre, akkor gondolom összerakjátok, hogy általános iskola, fiatal kislányok, és kik is voltak a célpontok...

2022. aug. 3. 09:57
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Vagy egyszer ülök villamoson. 4-6-os.

Túloldalon egy fiatal lány meg egy idősebb férfi szemben. A férfi egyszer csak előveszi a telefont és elkezdi lefényképezni a lányt.

Az hirtelen megijedt, az arcát akarta takarni, csávó meg oda fordítja a telefont, hogy "nézd milyen szép vagy". Lány felpattant és le is szállt azonnal.

2022. aug. 3. 10:01
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Kb 11-12 évesen osztálykiránduláson villamososztunk Pesten. Ajtóban álltam, le kellett volna szállnom, hogy elengedjem a leszállókat, de kisvárosi kölökként lövésem nem volt hogy szokás, ezért ott szerencsétlenkedtem az ajtóban, a leszállók meg kerülgettek. Erre odajött egy 50-es faszi, és elkezdett agresszívan lökdösni, közben tolta a dumát "nem tudsz leszállni hülyegyerek? mi? lelökjelek? mi bazmeg?".

Nyugatiban átszállás, rágyújtottam. Egyből megjelent egy hurkás tarkójú réti olasz, hogy adjak neki cigit. Mondtam, bocs elfogyott - kivételesen igaz is volt, mutattam is, hogy üres a doboz. Erre elkezdett agresszívan kötekedni, hogy "akkó' vegyé' bazmeg, ott a trafik". Közben egyik keze fenyegetően a zsebében, mintha a kést tartaná.

Szegeden volt egy legendás kéregető öregasszony, akit mindenki ismert, aki valaha járt a szegedi buszpályaudvaron. Már szinte köszöntünk neki. Egyszer a város egy teljesen váratlan pontján hallottam az ismerős hangot a hátam mögül. Megfordultam, hogy mondjam, hogy nincs cigim, mire megláttam, hogy egy szobor tövében a villamosmegállótól 1m-re guggolva szarik a fűbe, és mindeközben kedélyesen beszélget velem.

Kelet-Romániában nyaraltunk, nem messze a moldáv határtól. A szállásadónk kivitt a bákói buszpályaudvarra, és beállt a taxiparkolóba a kisbuszával, ahová nem szabad. Bemondták a hangosba kétszer, hogy menjen onnan, vagy megbüntetik, de nem foglalkozott vele. Egyszer csak felpattant, hogy hoppá jönnek, bocsi, futás. Majd pár perc alatt annyit láttam, hogy hirtelen ordibáló emberek szaladnak mindenhonnan, és románul üvöltöznek, ki merről állja el az útját. Kocsikba pattantak, kerékcsikorgatva keresztbe fordultak neki mindenfelől. Olyan volt az egész, mint egy maffialeszámolás. Végül körülfogták az autót, kirángatták az autóból, ököllel verték. A végén még kihívták a rendőrt, aki megbüntette a tilosban parkolásért, és eltett némi kenőpénzt, hogy ne büntesse meg feketetaxizásért, mert többen látták, hogy kifizettük neki az utat. Izgi volt.

2022. aug. 3. 10:01
 20/28 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
100%

Nem engem ért, de egyszerűen lesokkolódtam rajta...

Egyszer a Keletinél egymásnak esett két cigány fickó (huszonpárévesek, átlagos, de sportos testalkattal), és olyan szinten keményen püfölték egymást, hogy olyat még filmben sem láttam soha. :D Hihetetlen pontos, gyors ütések az arcra mindkét féltől, 20-30 méterről lehetett hallani, ahogy csattog, szerintem egy átlag embernek tört volna az állkapcsa - ezek meg vagy 2-3 percig bírták folyamatosan...

2022. aug. 3. 10:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!