Szerintetek hogyan tudnám a fenekemet napoztatni, úgy hogy ne keltsen másokban megbotránkozást?
Sajnos valamilyen viszkető bőrbetegség van rajta, éppen az úgynevezett "kőműves dekoltázs" mentén, aminek úgy vélem jót tenne a napoztatás, legalábbis kipróbálnám.
A bőrbetegség nem sokkal azt követően alakult ki, amikor egy hotelben szálltam meg egy estére, és megfürödtem a kádban.
Leginkább ekcémára emlékeztet, időnként viszket, nem folyamatosan. Korábban a lábfejemen volt hasonló, de az szerencsére elmúlt. Vagyis tulajdonképpen átköltözött a fenékre. Kanösztön kenőccsel próbáltam kenegetni, de nem múlik el tőle. A lábfejemről akkor múlt el az ekcéma, amikor 3 hétig influenzával feküdtem ágyban. Korábban egyszerű patikai úgynevezett sarokpuhító kenőccsel kenegettem, elképzelhető hogy ez is hozzájáruét a gyógyulásához. Voltam vele kórházban is, ahol kaptam egy kenőcsöt, amivel egy teljes évig kenegettem, de semmit nem használt.
Miert kene napozni? Altalaban tobbet art, mint hasznal.
Tessek elmenni megint es megint borgyogyaszhoz, addig, amig ki nem derul, hogy ez micsoda! Mar evek (?) ota kenegeted meg nezegeted, de valszinuleg ha orvostol orvosig mentel volna ezido alatt, mar reg nem lenne semmi bajod.
na az lehet, mert a lábujjam köze is szokott viszketni
bár arra van katonai hintőpor, ami jó erős, mentolos, és ha behintem vele a lábamat, hát legalább két hétig nem kell lábat mosni, olyan erős!
rázókeverékkel kenegettem még a kőművesdekoltázst, ami cink-oxid alkoholban, és izzadó hónaljra is bevált, így a golyós dezodorokban lévő alumínium helyett cink tud felszívódni a szervezetbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!