Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy fiúról van szó. Jól...

Egy fiúról van szó. Jól értelmezem a viselkedését?

Figyelt kérdés
Egy számomra fontos fiúról van szó. Elég közel ültünk egymáshoz és amikor nem figyeltem rá, akkor szinte éreztem, hogy engem néz. Amikor újból ránéztem, akkor láttam, hogy valóban néz és nem nézett el, csak nézett tovább ugyanúgy. Ha azért nézett volna akkor is, mert mondjuk szépnek talált, akkor elnézett volna, nem? Így meg csak bambult.

2022. aug. 2. 17:03
A kérdező szavazást indított:
Szerintem bambult
Szerintem rád figyelt
14 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem legközelebb beszélgess vele egy jót, vagy ahogy sikerül. :D
2022. aug. 2. 17:09
 2/9 A kérdező kommentje:
Beszélgettünk, de nem akarok rákérdezni, nagyon random lenne.
2022. aug. 2. 17:20
 3/9 anonim válasza:
60%

Szerintem ne reagáld túl, lehet van valami a hátterében, vagy csak rossz napja volt. De ha többször észreveszed ezt, akkor mosolyogj rá és kérdezd meg tőle van e valami maszat mondjuk a ruhádon, stb. Ha esetleg miután mondta, hogy nem, megdicséri a ruhádat, akkor simán lehet, hogy téged nézett és esetleg bejössz neki.

De lehet hogy csak nem mert elnézni miután észrevette hogy rajtakaptad hogy téged néz

2022. aug. 3. 15:32
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom, olyan szokatlan volt az egész, mert végig olyan volt, mintha figyelt volna. Ránéztem egy másik jelenlévőre, ő is odanézett. Tudom, hogy nem jelent semmit, de fura volt akkor is.
2022. aug. 3. 16:26
 5/9 anonim válasza:
100%

Szerintem van kettőtök között valami. Én pont ezt csinálom egy lánnyal, ha meg rajtakap eljatszom, hogy a táblát nézem és bezavar a látványba.

Mondjuk azért nem mondtam neki soha semmit, mert külsőre tetszik nem belsőre. Max. jól megd🦆🦆nám és ennyi. Cigizik, alkohol függő stb. személyiségileg nem az esetem.

De igen szeret a fiú. Már csak az a kérdés, hogy személyes példámból kiindulva 1. Meg akar oboázni és azt várja, hogy te menj oda vagy

2. Tényleg szerelmes beléd

3. Ha a neved Laura és Pozsonyba jársz suliba, akkor hello kukolak az osztályban és várom, hogy menjünk végre koncertre, de nyugi nem foglak megcsinálni, abból már kinőttem magam rég.

2022. aug. 4. 12:03
 6/9 A kérdező kommentje:

5

Nem így értem, hanem mondjuk amikor elnéztem jobbra, akkor ő is elnézett jobbra. Amikor kinéztem az ablakon, akkor ő is kinézett az ablakon. Amikor valaki jött mögüle és néztem, hogy ki az, akkor ő is felnézett. Amikor viszont vele szemből jött valaki nem néztem és akkor ő se. Nekem ebből az jött le, hogy valamilyen szinten figyelt rám.

2022. aug. 4. 12:18
 7/9 anonim válasza:
60%

Pont ezt csináltam én is. Amikor már meg volt a kontaktus és eljátszottam a táblás storyt akkor már viccből, hogy jobban bejojjek neki elkeztem követni a tekintetét...

És tényleg nem Laura a neved kérdező?

2022. aug. 4. 12:38
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem és pozsonyi se vagyok.
2022. aug. 4. 12:50
 9/9 anonim válasza:
60%
Akkor semmi, de köszi azért
2022. aug. 4. 12:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!