Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan gondolkodjak pozitívan?...

Hogyan gondolkodjak pozitívan? Milyen módszerek vannak?

Figyelt kérdés
2022. júl. 31. 17:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kezdetnek például kiiktatod a tévét, a híreket és az energiavámpírokat az életedből.
2022. júl. 31. 17:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

- A rossz mellett lásd meg a dolgok jó oldalát is. Pl bicajjal kell mennem, mert nincs kocsim. Örülök, hogy legalább bicajom van, ÉS lábam, amivel tekerhetem a pedált! :)

- Maradj optimista a nehéz időkben is.

- Őrizd meg a humorérzékedet!

E három egyesítéséből született a pozitívan gondolkodók mantrája, hogyaszongya:

Ember küzdj, és bízva bízzál, biciklizz, hogy el ne hízzál! :)

2022. júl. 31. 17:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Aztán csak arra figyelsz, ami jó, ami örömet okoz neked és mindenben a szépet keresed s minden apróságért hálát adsz.
2022. júl. 31. 17:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Felejtsd el a nem szot

Ne azt gondold, hogy nem vagyok ideges hanem azt hogy nyugodt vagyok

Hittel érzésekkel kell.párositani. szoval ne azt mondd magadnak gazdag vagyok, hanem pl egyre több penzem van.

(Amugy kvantumfizikusok szerint a pozitiv gondolkodás valojában a negativ gondolkodás inverze csak, azaz ugyanott vagy. Azaz negativ. Kulonben nem lenne mit megforditanod.)

2022. júl. 31. 18:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem nemrég halt meg az apukám és most egyedül kell ápolnom az anyukámat. Rettenetesen el vagyok keseredve, de mégis sokszor arra gondolok milyen jó, hogy a páromnak nincs semmi baja, milyen nagy baj lenne, ha mondjuk hirtelen ő is összeesne, meghalna, vagy ha rákot diagnosztizálnának nála. Pl így is lehet gondolkodni, hogy minden helyzetnél van még rosszabb is.
2022. júl. 31. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!