Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy eladónak mennyire joga...

Egy eladónak mennyire joga utalást tenni a vásárló vásárlási szokásaira?

Figyelt kérdés

Pl ha a vásárló gyakran vesz alkoholos italt?( de a vásárló teljesen józan).

Van joga közbe szólni az eladónak, szólni a hatóságoknak?

2022. júl. 28. 23:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
76%
Nincs. Vagy mit vársz? Felnégyel a zsugor sörért?
2022. aug. 12. 17:59
 12/14 anonim ***** válasza:
67%

Ember ő is. Szólni szólhat, ha látja, hogy alkoholista vagy, most, hogy ez valamilyen szabályba ütközik vagy sem, az más dolog.

Aki egyszer alkesz lesz, az mindig az marad, csak száraz lesz. Nem jó túltolni ezeket a dolgokat.

2022. aug. 17. 07:31
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Kb annyi mint egy utcán sétálónak
2022. aug. 20. 23:21
 14/14 anonim ***** válasza:
57%

Nincs semmi joga hozzá, tudja már, hol a helye, ő egy pénztáros droid, nem orvos vagy az anyád.

Nekem kisebb boltba szólt udvariasan az eladó, hogy sok energiaitalt iszom. Igaz, jószándékkal egy nyugdíjas nő ’bíztatására”.

Nekem fura volt, de annyira nem érdekelt, hogy beszóljak neki, de azért mégis.. azért látszik rajtam, hogy már rég nem vagyok már diák, az eladó törődjön a saját dolgával, ne játssza a aggódó szülőt.

2023. márc. 14. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!