A nyuggerek kasszánál való feltünő blokknézegetése, hátha valamibe bele tud kötni..
2021. szept. 9. 17:17
2/10 anonim válasza:
A nyuggerek kasszánál való órákig való töketlenkedése, amíg 5x átszámolja az aprót, mert 4x félreszámolja és elölről kell kezdenie, + amíg mindent elpakol a kib*szott szatyorkájába, amit még aztán bele kell rakni a banyatankba is. 😠😬
2021. szept. 9. 17:22
3/10 anonim válasza:
Autóalkatrész bolti eladó vagyok. Engem az idegesìt, amikor a vásárló nagyon okosnak hiszi magát, mert egy fórumon olvasott valamit. A másik dolog amikor azzal jönnek, hogy de hát interneten olcsóbb...
2021. szept. 9. 17:25
4/10 anonim válasza:
Mikor boltban dolgoztam, attól akadtam ki, mikor velem ordítottak a kedves vevők mert x y terméket nem találtak meg az áruházban.. 😂
2021. szept. 9. 18:44
5/10 A kérdező kommentje:
Nekem az a kedvencem amióta pultban dolgozom (sütiket árulunk) és áll a pulton kívül mutogat hogy abból kérek. Persze mindennek kint van a neve meg az ára a tetején de amikor visszakérdezek mert nem látom mire mutat nem tudja értelmezni a kérdést: "a Somogy kockából?"
2021. szept. 9. 19:01
6/10 anonim válasza:
Azt utálom a legjobban, amikor bejönnek, a boltba és nem hagynak nyugton. Már akkor gyúlölöm, ha utcan látom hogy közelít a bolthoz.
2021. szept. 9. 19:41
7/10 Metionin válasza:
Anno toltam a teszkóban diákmelót, engem az akasztott ki amikor összefogdossák meg a gyerekek ledobálják a földre a pékárut, majd visszateszik mintha mi sem történt volna. A másik, amikor a ki nem fizetett árut a gyerek kezébe nyomják, hogy egyed fiam, aztán az összenyálazott, szétnyomkodott maradékkal tele csomagolást simítgattam ki a kasszánál. Ha egyáltalán ki akarták fizetni.
2021. szept. 9. 20:58
8/10 anonim válasza:
Zárás előtt öt perccel beállít, úgy hogy fingja sincs mit akar, kedélyesen bejeleti, hogy csak nézelődik, leszarja, hogy zárnánk, azért ő még feltesz húsz kérdést egy tucat termékről és a legjobb, ha ezután még nem is vesz semmit.
Továbbá utáljuk az olyanokat, akik flegmáznak, okoskodnak, direkt keresik, mibe tudnának belekötni.
Felsoroltak jo bánásmódra ne számitsanak. És igen, megjegyezzük őket és kibeszéljük.
2021. szept. 9. 21:27
9/10 anonim válasza:
Mikor egy termékről fél órát kérdezgetnek aztán nem veszik meg mert interneten megrendelik. A csattanó az volt mikor valaki rendelt az internetről valamit, nem tudta beépíteni és visszajött hozzám panaszkodni hogy rossz szaktanácsot adtam.
A másik nem idegesít, hanem inkább egy fura vásárlói szokás, hogy interneten olvas valami baromságot, én mondom hogy az úgy nem fog működni, ő csak azért is megveszi és jön vissza hogy nem működik a dolog.
2021. szept. 10. 07:52
10/10 anonim válasza:
Volt olyan, hogy kedves vevő az autójához a pollenszűrőt inkább egy másik boltban vette meg, mert ott olcsóbb volt, aztán jött hozzánk hogy cseréljem már ki neki. Na mondom egye fene, legalább kapok egy kávéra valót zsebbe... Gondoltam én... Köszönömöt sem kaptam, viszont végig magyarázott hogy szerinte azt nem úgy kell, az úgy nem lesz jó...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!