Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy kezelnétek, ha kiderülne,...

Hogy kezelnétek, ha kiderülne, hogy a családban, van homoszexuális?

Figyelt kérdés

Sajnos Én most szembesültem azzal, hogy a 31 éves öcsém a saját neméhez vonzódik és őszintén szólva sokkot kaptam. Kiborultam!

Elmondanátok, hogy Ti ezt hogyan kezelnétek, vagy kezelitek, ha kiderülne, hogy a gyerekeitek, testvéreitek, esetleg szülők, elétek állnának azzal, hogy a saját neméhez vonzódnak?

Van ebből kiút? Kérlek, nyugtassatok meg!

35 Férfi

2022. júl. 28. 13:30
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
16%
Ha simán homoszexuális, azon nincs mit kezelni. Ha LMBTQ politikai aktivista, akkor idővel leépülne a kapcsolatunk. Ez nem a melegségnek szól, hanem az erőszakos nyomulásnak. Ha pártpropagandista, MLM ügynök, vagy valamilyen alternatív "gyógyító" lenne, akkor sem lennék kíváncsi a marketingjére.
2022. júl. 28. 14:20
 22/67 anonim ***** válasza:
38%

#18 konkrétan miben kapnak nagyobb teret? Csak egy példát mondj. Én sem szeretem a díszb*zikat, akik a Pride-on vonulgatnak, de olyat állítani, hogy több joguk van, nettó baromság. A normálisan viselkedő melegekkel meg mi bajod van?

Az öcséd pedig vígan meglesz a társaságod nélkül, ha téged ennyire megviselt ez a dolog. Nem hiszem, hogy bármi közöd lenne hozzá. Nem ő tehet róla, egy Down-szindrómás meg egy vakon született ember sem maga választotta, hogy annak szülessen. A homoszexualitás jó eséllyel egy hibás génnek köszönhető, azzal aztán nem lehet mit kezdeni.

2022. júl. 28. 14:23
 23/67 anonim ***** válasza:
9%

22

Ezt úgy melegedben gondoltad ki rám:DDD

2022. júl. 28. 14:23
 24/67 anonim ***** válasza:
73%

kérdező!

Ha nem vagy homofób, akkor nem lesz baj!

A mi családunkban nincsenek melegek sem homofóbok, de néha észreveszem magamon hogy a vicceim túllőnek a célon és homofób kategóriába esnek!

https://www.youtube.com/watch?v=AT-BzUU5fS8

2022. júl. 28. 14:26
 25/67 anonim ***** válasza:
91%
Nincs ezzel semmi gond,nálunk az egész rokonságba mindenki a férfiakat szereti,kivéve a nők. :)
2022. júl. 28. 14:40
 26/67 anonim ***** válasza:
86%
Én igazából az öcsédet sajnálom, hogy a bátyja 35 évesen ennyire gyökér...
2022. júl. 28. 14:41
 27/67 anonim ***** válasza:
6%

28

Te is ilyen "elfogadó vagy"...látszik "rajtad":)

2022. júl. 28. 14:44
 28/67 Kólauborkával ***** válasza:
97%

Eleve érdekes, hogy ennyire ismered az öcséd…

Engem nem zavarna. Felnőtt ember, nekem és másoknak sem árt vele, tovàbbra is az öcsém marad, ugyan úgy szeretnèm, mint eddig.

2022. júl. 28. 14:48
 29/67 anonim ***** válasza:
95%

Semmit, mégis mit kéne ezen problémáznom vagy bármit is tennem?

A húgom leszbikus, majd' éve, hogy tudom, a családon belül nem okozott feszültséget, mert az ő boldogsága többet ér, mint egy értékrend, ami hozzáteszem nem csakhogy szubjektiv, de az idő haladtával folyamatosan változik és a világ különböző pontjain is más.

A barátom egyik bátyja meleg, idén megyek az esküvőjére, tündéri párt alkot a vőlegényével. Pár rokon nehezen fogadta el, de rá kellett jönniük, hogy nem foszthatják meg a valódi énjétől.

Annyi szörnyű dolog történhet egy szerettünkkel (baleset, betegség, függőség, szegénység, halál), komolyan azt kell tragédiaként kezelni, hogy egy azonos nemű felnőtett szeret? Hihetetlen.

26/N

2022. júl. 28. 14:49
 30/67 anonim ***** válasza:
96%
Én azt nem értem a kérdező részéről, hogy ezt miért kell tragédiának felfogni. Meleg és kész, nyilván első körben a családnak és a közeli barátoknak kéne elfogadnia. Ettől ő ugyanaz az ember/személyiség, mint eddig. Igazából ez az egész szexualitás annyi, hogy az ágyban hova akarja rakni szívesen. Nekem legjobb barátom meleg, de nem látszódik rajta, sem a beszédében, sem a viselkedésében.. Csak mondta, hogy ez van, és kész. Meg ez a homoszexualitás nem ritka dolog, a világon van 700 millió ilyen ember, és csak Magyarországon 700.000 kb
2022. júl. 28. 14:50
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!