Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van az,hogy nem tudok...

Miért van az,hogy nem tudok nagyon élőben barátságokat kötni vagy nagyon beszélgetni?

Figyelt kérdés
Régebben mintha kicsit jobban ment volna de amióta középsulis lettem így másnak érzem és így nem találom a helyem az emberek között és talán már tehernek is érzek sok embert. Engem nem érdekel az amit a korosztályomat és így én olyan más vagyok de nem tudom így rossz, hogy sokszor nem tudok beszélgetni vagy reagálni dolgokra vagy így megnyílni másoknak.
tegnap 13:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Kamasz vagy, azért. Kinőhető. 😉
tegnap 13:34
 2/5 anonim ***** válasza:

"Engem nem érdekel az amit a korosztályomat"

Mások is vannak ezzel így a korosztályodban. Keresd az ő társaságukat! Meg ismerkedj pár évvel idosebbekkel is!

tegnap 13:36
 3/5 MTamas2 ***** válasza:
Hja, most lépj, ismerkedj, minél többet menj társaságba, keress olyan csoportokat amik megfelelnek az érdeklődésednek. Én is így kezdtem tizenévesen, és egyedül maradtam mint az ujjam. 55/F
tegnap 14:26
 4/5 anonim ***** válasza:
80%

Vsz nem elég fejlettek a szoc. és a kommunikációs szkilljeid.

"Engem nem érdekel az amit a korosztályomat" Vannak olyan szubkultúrák, amelyek tagjai örökké gyermekek akarnak maradni, keresd talán az ő társaságukat. Matchboxoknak meg a plüssállatoknak is megvan a maga bájuk.

tegnap 18:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Van rá esély, hogy a kommunikációs és/vagy szociális képességeid nem elég fejlettek, amik ilyen módon jelentkezhetnek. Viszont azt sem tartom kizártnak, hogy már rá is stresszelsz a helyzetre, ami tovább rontja az egészet.

Változott benned valami, amióta középiskolás lettél? Pl. zárkózottabb vagy?

tegnap 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!