Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy kezelnétek, ha kiderülne,...

Hogy kezelnétek, ha kiderülne, hogy a családban, van homoszexuális?

Figyelt kérdés

Sajnos Én most szembesültem azzal, hogy a 31 éves öcsém a saját neméhez vonzódik és őszintén szólva sokkot kaptam. Kiborultam!

Elmondanátok, hogy Ti ezt hogyan kezelnétek, vagy kezelitek, ha kiderülne, hogy a gyerekeitek, testvéreitek, esetleg szülők, elétek állnának azzal, hogy a saját neméhez vonzódnak?

Van ebből kiút? Kérlek, nyugtassatok meg!

35 Férfi

2022. júl. 28. 13:30
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 anonim ***** válasza:
93%
Jézus isten...Nekem a drága vérszerinti szüleim ilyenek, és tudod hova vezetett? Hogy 2 másik embert tekintek a szüleimnek- épp most keresek az egyikük szülinapjára "legjobb anya" feliratú ajándékot :) A vérszerinti szüleim nem lesznek ott a diploma osztómon, nem láthatják majd az unokájukat (ha tudok örökbe fogadni), stb. Nem, ebből nem lehet kijönni, így születtünk. Meg sem próbálom megmagyarázni neked, miért van teljesen rendben ha valaki homoszexuális, mert ordít rólad az undor és lenézés. Nyugodtan tekintsd te is az öcséd egy korcsnak, csak ne lepődj meg, ha örökre kizár az életéből. És ne aggódj, abba gyereked is bele fog halni, előbb mint te, mert az lmbtq+ gyerekek öngyilkossági rátája iszonyatosan magas. Pontosan az ilyenek miatt, mint te.
2022. júl. 28. 13:50
 12/67 anonim ***** válasza:
92%

Kipróbálja..visszatér? Milyen szavak ezek? Ez nem ide való fogalmazás...

Nagyon nem érted a lényeget. Egyébként lehet, hogy olyan meleget is ismersz, akiről még csak nem is sejted...kolléga, barát, bárki. Mindegyiknél sokkot kapnál?

Pedig előfordul,hogy a környezetedben van, ahogy sok másnál is!

2022. júl. 28. 13:51
 13/67 anonim ***** válasza:
90%

Megértem, hogy kiakadtál de a testvéred

erről nem tehet. Ez nem úgy működik:

halálra unom magam - kipróbálom fiúval.

Ha ilyesmi valakinek eszébe jut: minimum

biszex.A nemi irányultságot nem lehet

megváltoztatni. Ha nem bírod feldolgozni:

szakítsd meg a kapcsolatot vele.

Ha meg értékes ember, jó a kapcsolatotok:

ne érdekeljen mit csinál az ágyban.

2022. júl. 28. 13:53
 14/67 anonim ***** válasza:
96%
#11 én se értem. A szexualitás tulajdonképpen annyi, hogy kinek ki/ki kinek rakja be. Ez most engem miért érdekelne? Nyugodtan csinálják azzal akivel szeretnék, vagy ne csinálják (gondolok itt az acekre), az ő dolguk. Semmivel sem másabb mikor meleg szex van egy filmben, vagy melegek csókolóznak az utcán, mint mikor a heterok csinálják.
2022. júl. 28. 13:58
 15/67 anonim ***** válasza:
96%
Mit kéne ezen nekem kezelni? Az ő élete, nekem semmi jogom ebbe beleszólni vagy ítélkezni. Elfogadnám és kész.
2022. júl. 28. 13:59
 16/67 anonim ***** válasza:
8%

Mennyi süket duma a "melegségről", hogy jó meg természetes:DDD

Ha normális dolog lenne, akkor nem kellene elfogadásról kántálni, mert elfogadná mindenki, mint a mozgássérülteket, ők úgy születtek.

Ők meg felveszik a nagy meleg vagyok dumát, hogy végre "valami" lehessen a társadalomban, mert nulla-kutyát sem érdekli, akármit pattog.

Az elfogadó hisztériájukkal meg az a baj, hogy pont ők nem fogadják el azt első kézből, amit a természet adott...sakk-matt, a bagoly állítja verébbel szemben, hogy de neki kicsi a feje kb! Ja:D

Tesókád beállt a trendi-modern diliházba, aztán ha lecseng ez a marhaság, akkor kiáll vagy öngyi lesz, annyira azt se tudja, fiú vagy lány...

2022. júl. 28. 14:03
 17/67 A kérdező kommentje:

12-es, Erősen higgadjál le! :-)

Mit NEM lehet azon megértni, hogy kurvára nem vagyunk egyformák, és a normál életfelfogásból, nem tudok nyitni arra, ami most elfogadott a világban?? Akkor már nem vagyok normális ember, mert nem azonosulok a homoszexualitással? Mint mondtam, és még egyszer leírom, nincs bajom a homoszexualitással, de családon belül, igenis megvisel. Engedjétek meg, hogy ezt így érezzem, nem értem, hogy jöttök ahhoz, Ti ítéltek el Engem, mert máshogy érzek és vélekedem a családomban?? Agyrém ami van. Nem azt írtam, hogy nem fogadom el, hanem azt hogy mélységesen megvisel és sokkal nagyobb teret kapnak ma a világban mint a normál indetitás. Úgy látom egy kicsit sem látjátok a szemszögemből a helyzetet....

2022. júl. 28. 14:06
 18/67 anonim ***** válasza:
97%
Ja hogy itt te vagy az áldozat, mert az öcséd homoszexuális. Hát oké. Akkor nyalogasd a sebeit, ő pedig remélhetőleg talál jobb társaságot, és megszakítja veled a kapcsolatot.
2022. júl. 28. 14:16
 19/67 anonim ***** válasza:
94%
*sebeid, bocsánat
2022. júl. 28. 14:16
 20/67 anonim ***** válasza:
1%

18

Neked nem szabad csúnyát érezni "ezek" iránt, mert azzal is bántod őket;)

Tehát, már ezt is befolyásolni akarják látod és még vallják nem betegek:D

Nem kell elfogadni tesóka hóbortját max nem tolerálod megnyilvánulásait e térről jelenlétedben-otthonodban, puszipajtását meg pláne.Ez teljesen normális.

Ha ennyit nem ért meg tesókád tőled, akkor nem is tudja, mit bohóckodik divatból...

Lényegébe tojd le a szitut és tartsd meg a normális elveidet, nem kell beteggé válni, mert divat.

2022. júl. 28. 14:19
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!