Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mikor, hogyan kezdted el...

Mikor, hogyan kezdted el tervezni a lánykérést?

Figyelt kérdés

Miből gondoltad, hogy eljött az idő?

Mennyi ideig tervezted és kiket avattál be a nagy titokba?

Egyedül választottad a gyűrűt?

Hogy kérted meg a kezét?

Ne olyanokat írjatok legyetek szívesek, hogy CSOK meg babaváró miatt, mert ebben lássuk be nulla romantika van.

2022. júl. 24. 13:20
 1/7 anonim ***** válasza:
48%

Nem volt semmilyen hacacáré.

Együtt terveztük a jövőt, ez a beszélgetéseinkből, terveinkből kiderült, nagyjából 1,5-2 év környékén. Semmi meggyűrűzés, az is csak az esküvőre lett, 2 sima aranykarika.

Aztán amikor úgy gondoltuk, hogy célszerű összeházasodni, (mert gyereket akartunk) akkor kerestünk egy időpontot és megejtettük, szűk családi körben, néhány igazi jó barát társaságában. Így is voltunk 24-e.

Utána étterem és mindenki ment a dolgára már 8 körül.

2022. júl. 24. 13:30
 2/7 anonim ***** válasza:
78%

Csináld úgy, ahogy a te habitusodba belefér, elvégre azt szereti benned a választottad!

Nekem mondjuk konkrétan rókáznom kell a térdre eséses amerikai divat giccsen, de nálatok lehet, hogy még elvárás is.

2022. júl. 24. 13:34
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem tervezem megkérni senkinek a kezét, csak szívesen olvasgatnék ilyen történeteket.
2022. júl. 24. 13:35
 4/7 anonim ***** válasza:
16%

Az ilyen rituálék már csak vidéken, ott is inkább falvakban honosak.

Városokban is csak a faluról betelepülőknél.

Ma már a fiatalok 99%-a együtt él és csak nagyon kis hányada jut el a házasságig, ezért az ilyen szokások már divatjamúltak.

"Nagy titok..." Szűzanyám!:D

2022. júl. 24. 13:41
 5/7 A kérdező kommentje:
#4 Te valami barlanglakó vagy?😂 Egész Európában Magyarországon a legmagasabb a házasságkötések aránya, nézz utána. Egyébként meg, ha nincs ilyen történeted, akkor mit is keresel itt?
2022. júl. 24. 13:46
 6/7 anonim ***** válasza:
46%

"Ma már a fiatalok 99%-a együtt él és csak nagyon kis hányada jut el a házasságig"

Elég nagy baj!

De az igaz, hogy a normális viselkedés már kiment a divatból, ma a bziság meg az orrba-szjba kfélés napi partnerváltással a divat - szerintem meg ez hányinger!

Gondolom, hogy az a házasságellenes, akit nem vettek el, akit nem kértek meg, akit csak használnak s az nem házasodik, aki nem képes felelősséget vállalni, hanem csak ugrálni akar egyik lepkéről a másikra.

Jó kifogás, hogy drága a házasodás, de az igazság az, hogy a polgári szertartás ingyenes és ha telik az új mobiltelefonra, akkor gyűrűre is..

Kérdező!

Onnan tudod, hogy eljött az idő, hogy ÉRZED. Általában max. 1-2 év és kiderül, hogy a másik-e az igazi. Ha 1-2 éven belül nem, akkor nem ő az.

Fél év tervezés, csak az érintett beavatásával, a jegyesség után már szűkebb körrel.

Közös választás a gyűrű.

Kettesben, otthon, rózsaszirmok közt és letérdelve.

Én drukkolok neked, hajrá! :)

2022. júl. 24. 14:28
 7/7 anonim ***** válasza:
50%
3 ev egyutteles utan kezdtem tervezgetni. Utanna kiderult h egy hazug ribi titokban 🤣 ugyh elengedtem. Azota eltelt 3 ev de nem is akarok komolyat jo nekem a kavaraszas. Nemhinnem h lesz valaha feleseg. Am is csak egy papir es senkibe se lehet bizni
2022. júl. 25. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!