Van így értelme egy komoly kapcsolatnak, lánykérésnek?
20 éves vagyok, a barátom 22, két éve vagyunk együtt. Régebbről ismerjük egymást, én 16 voltam amikor megismerkedtünk és azóta szeretjük egymást. A kapcsolatunk viszonylag rendben van, jól megvagyunk. A barátom már egy ideje célozgat a lánykérésre, vett gyűrűt is de megbeszéltük hogy ez amolyan ígéret gyűrű, tehát az eljegyzés még abszolút nem hivatalos, de tény, hogy szeretnék egyszer hozzámenni.
És itt jön a probléma: rengeteg olyan dolog van az életemben, amire vágyom, de a barátom mellett nincs lehetőségem arra hogy ezeket megvalósítsam.
Nagyon szeretem őt, viszont a szexuális életünk kicsit egysíkú, én változatosságra vágyom. Jó vele, mindig élvezem de én szeretném mindkét felállásban hármasban csinálni, játékokat kipróbálni, lánnyal csinálni ő pedig ezekre abszolút nem vevő. Nálam a hármas és a lánnyal az bakancslistás, mindkenképpen szeretném de ő még úgy sem volt hajlandó rá, hogy a másik lánnyal őt kényeztessük.
Szeretnék suli után egyedül élni. Jelenleg a szüleimmel lakom és utána a barátommal laknék, de úgy érzem szükségem van egy kis szabadságra.
Szerenték egy külföldi csajos nyaralásra menni, de ez sem lehetséges mert ő annyira féltékeny a semmire, hogy az egész nyaralás veszekedésből állna a féltékenysége miatt.
Szerintetek ezek mellett érdemes belevágni egy eljegyzésbe?
A gyűrűt simán visszaviheti, legalább lesz pénze bulizni, miután elhagytad.
Mert ez már nem kérdés, szerintem.
Mondjuk azok után, hogy kijelentetted, hogy mással is akarsz szexelni (az most mindegy, hogy lány, a lényeg, hogy más), nem csodálom, hogy féltékenykedik.
Lehet értelme, de előtte erre időt kell szakítanotok, meg kell beszélnetek, és mindkettőtöknek engednie kellene kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!