Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért irigykedem másokra?

Miért irigykedem másokra?

Figyelt kérdés

Tudom hogy nem jó dolog, de szoktam másokra irigykedni. Ilyenkor én nem szoktam rossz dolgokat kívánni nekik, csak szeretném, ha nekem is megadatnának ezek a jó dolgok. Sose volt önbizalmam, bár nincs is mire, mert nem vagyok ügyes, és nem is értek semmihez. Mások viszont olyan életrevalóak, én meg egy nagy nulla vagyok így 28 évesen.

Másoknak már ennyi évesen gyerekük van, házasságban élnek, szép helyeken nyaralnak, míg én meg depressziós vagyok.

2022. júl. 21. 18:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Mert jobb az életük mint a tiéd
2022. júl. 21. 19:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez természetes emberi érzés. Én is irigykedek, például arra hogy más nőknek milyen jó kis mellük van, nekem meg nagy, lógó melleim! Mondjuk oké, a testem része, igyekszem elfogadni, de nagyon nem jó van ez így! Ha lenne rá pénzem, csináltatnék mellfelvarrást, kisebbítést. Ami téged illet, látom hogy van önkritikád, de ne hidd, hogy azok többet érnek nálad, csak mert gyerekük van! Én 36 éves vagyok, és nincs gyerekem! És mégsem érzem a hiányát. Nem azért mert nincsenek női érzéseim. Hanem csak más vagyok mint a többi! Nem, nem vagyok leszbi, csak más. Én nem akartam sohasem gyereket. Most sem akarok. Még párkapcsolatom sem volt soha, de nem érzem kevesebbnek magam. És nem is rágódok ilyenek miatt. Hadd szüljenek, hadd legyen tíz gyerekük, és hadd legyen boldog párkapcsolatuk, és hadd legyenek sikeresek. Engem nem érdekel. Nekem más a sorsom és kész. Sosem álmodoztam hogy menyasszony leszek, mint a többi lány. Én másról álmodtam. Én énekes akartam lenni. Engem csak ez érdekelt. Ha az Isten úgy akarja, majd megáld egy gyermekkel, és lesz párom. Valamiben jó vagy te is? Gondolom. Hallgass a szívedre. Családot akarsz? Akkor lesz!
2022. júl. 21. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!