Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Depressziós vagyok, mert...

Depressziós vagyok, mert irigykedek másokra. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A depressziómra szedek gyógyszert, már jobban vagyok, de az irigység még mindig jelen van nálam. Mindig arra ami nekem nincs jelen az életemben. Előfordult már hogy végigböngésztem az ismerőseim bejegyzéseit, és utána sírtam.

Irigylem amiért szép élményekben van részük a párjukkal, valakit elvesznek, vagy gyerekük születik, és odaírják hogy ez életük legszebb napja. Én meg szinte örökké csak magányos vagyok.

2020. jan. 28. 17:36
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Ez igazából egy teljesen természetes emberi érzés. Jobban jársz, ha nem böngészgeted ezeket. Még jobban jársz, ha aktívan teszel azokért a dolgokért, amiket szeretnél elérni és amiket másokban irigyelsz. Ehhez érdemes szakember segítségét is kérni, ha segítség nélkül nem tudod ezeket a lépéseket megtenni, vagy ha folyamatosan sikertelenül próbálkozol, mert akkor valószínűleg valamin változtatni kell.
2020. jan. 29. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!