Mit csináljak a depressziós haverommal?
próbálnám a tudtára adni hogy velem beszélhet a problémáiról
ha továbbra sem nyílna meg vagy ugyanolyan negatív maradna a közérzete hát akkor nem tudom...tartanám vele a kapcsolatot egy olyan szinten hogy nem hidegülünk el egymástól teljesen de engem se húz teljesen magával
nekem a nagyanyám ilyen, szeretem meg minden de egyszerűen egy szenvedés meglátogatni mert felzaklatva jövök el tőle, így inkább kevesebb alkalommal látogatom meg de akkor többet vagyok ott nála
Meghallgatod, megérted, próbálod támogatni.
Ha túlmutat rajtad a probléma akkor elviheted pszichológushoz. Nagyon hálás dolog lehet szakértőhöz fordulni ilyennel.
Azt meg felejtse el mindenki, hogy "gáz pszichológushoz menni", inkább az a gáz aki annyira primitív, hogy ilyet mond. Ha a testsúlyommal van probléma és nem tudom megoldani én, akkor arról is hozzáértőt kérdezek, mert a szomszéd lehet hülyeséget mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!