Tényleg probléma és hátrány, ha a mai világban valaki nem akar jogsit?
Köszönöm a lepontozást, de azóta is érdekelne hogy miért vagyok "balfasz" amiért számomra nem praktikus autót használni. Kaphatnék esetleg magyarázatot? :)
26: Nagyon korlátolt elképzeléseid vannak. Elöször is semmi köze a mesterséges inteligenciának az önvezetéshez, nem kell hozzá, mert annál százszor egyszerübb a folyamat. Ezenkivül az önvezető járművekben szóba sem kerülhet a manuális vezetés, mert nem lesz bennűk semmi, amivel bármilyen módon is beleavatkozhatnál a jármű irányításába. Ahogy egy liftet sem tudsz vezetni, csak megadni a célt. Az emberek pont úgy fogják használni mint egy liftet, nem érdekli majd őket hogy működik, hogy jut A-ból B-be. Az egész egy jelentéktelen háttérszolgáltatás lesz. Senkit nem érdekel majd honnan jött az autó, nem számít kinek a tulajdona, vagy ki üzemelteti. kb annyira fogod ismerni a jármű nevét, gyártóját, tipusát, mint manapság egyt lift esetén, amít annélkül használsz hogy bármít is tudnál rólla.
Ez a jelenlegi szánalmas, nevetséges autóbuzulás ismeretlen lesz a jövőben. Ha egyáltalán lesznek sajáttulajdonu járművek, azok unalmas háztartási eszközök lesznek, kb annyira lesznek izgalmasak, mint egy porszivó, vagy egy hűtőgép használata.
#25 vagyok
TÉNYLEG kíváncsi lennék, valaki írjon már 1-2 észérvet, légyszi. Nem költői kérdésnek szántam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!