Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tényleg probléma és hátrány,...

Tényleg probléma és hátrány, ha a mai világban valaki nem akar jogsit?

Figyelt kérdés
Olyan családban nőttem fel, ahol nincs autó, így tényleg nem is hiányzik, vmint ahányszor ültem kocsiban, sosem éreztem azt, hogy felelősséggel tudnám vezetni, meg alapjáraton szeretek sétálni. (oké aláírom, biztos időtakarékos, de sokszor vagyok lusta és legalább ennyit mozgok szóval betudható ez pozitívumnak is részemről, a lakhelyem meg olyan, hogy 15 percenként megy busz általában.
2022. júl. 20. 23:50
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Itt a munkáltató érve, az, mint kiderült ma reggel, hogy "nincs tömegközlekedés, a munkahelyre".. Vicc, kb 10 perc séta a buszmegállótól..
2022. júl. 21. 13:02
 22/28 anonim ***** válasza:
13%
El kell menni meg kell csinálni le kell vizsgázni legyél férfi. Nőknek jobban el lehet nézni ha nincs. Akiket ismerek nőket mind nagyon nehezen szerezték meg. Jó sok órával. De egy férfinak legyen. Igazi férfinak semmi nem akadály.
2022. júl. 21. 13:56
 23/28 Metionin ***** válasza:
Nekem sincs, a családban sosem volt, amikor minden osztálytársam csinálta, nekünk nem volt pénzünk rá. Később azért dolgoztam, hogy a tanulmányaimat finanszírozzam, így szintén nem ez volt a priorotás. Most 30-on felül már szeretnék de megincsak van előtte más proiritásom, szóval majd azután. Az egyetlen hátrány amit tapasztalok, az a kirándulás, sok hely azért nem opció jelenleg, mert vonattal egy nap odaérni. Illetve a nagybevásárlást kicsit szar a hátamon bonyolítani de mióta van házhoz rendelés, a nagy tételeket megvesszük úgy és csá.
2022. júl. 21. 14:15
 24/28 anonim ***** válasza:
16: Az önvezetőjárművek, olyanok lesznek mint a lift, bárki korlátozás nélkül használhatja majd. Nem kell majd hozzá semmilyen képzés, mert elég lesz csak egy gombot megnyomni, és akár egy kutya, egy ovodás, vagy egy vak ember is tud vele közlekedni. 20 év múlva ez annyira természetes lesz mint most egy mobiltelefon. Egyetlen kérdés marad csak, hogy a manuális járművek használatát mikor tiltják meg.
2022. júl. 21. 16:59
 25/28 anonim ***** válasza:
43%

Köszönöm a lepontozást, de azóta is érdekelne hogy miért vagyok "balfasz" amiért számomra nem praktikus autót használni. Kaphatnék esetleg magyarázatot? :)

2022. júl. 21. 17:02
 26/28 anonim ***** válasza:
24. Álmaidban. A mesterséges intelligencia nem mindenható. Ha olyan helyzet van amit nem tud megoldani megkér hogy vedd át a vezetést. Ott is szükséges lehet hogy tudj vezetni. Ennyi ésszel szabad lábon... Inkább nézz utánna mert magadat égeted le. Jogosítvány szerzést és a tanulást nem lehet megúszni. A másik lesz az 50 év is mire abból lesz valami nem 20. Szóval arra várhattok, de jogsi ugyanúgy kell. Amúgy ki az az őrült aki be ülne úgy hogy ő maga nem tud vezetni ha baj van? Nem lesz megengedve de ki lenne az az őrült? He???
2022. júl. 21. 17:34
 27/28 anonim ***** válasza:
40%

26: Nagyon korlátolt elképzeléseid vannak. Elöször is semmi köze a mesterséges inteligenciának az önvezetéshez, nem kell hozzá, mert annál százszor egyszerübb a folyamat. Ezenkivül az önvezető járművekben szóba sem kerülhet a manuális vezetés, mert nem lesz bennűk semmi, amivel bármilyen módon is beleavatkozhatnál a jármű irányításába. Ahogy egy liftet sem tudsz vezetni, csak megadni a célt. Az emberek pont úgy fogják használni mint egy liftet, nem érdekli majd őket hogy működik, hogy jut A-ból B-be. Az egész egy jelentéktelen háttérszolgáltatás lesz. Senkit nem érdekel majd honnan jött az autó, nem számít kinek a tulajdona, vagy ki üzemelteti. kb annyira fogod ismerni a jármű nevét, gyártóját, tipusát, mint manapság egyt lift esetén, amít annélkül használsz hogy bármít is tudnál rólla.

Ez a jelenlegi szánalmas, nevetséges autóbuzulás ismeretlen lesz a jövőben. Ha egyáltalán lesznek sajáttulajdonu járművek, azok unalmas háztartási eszközök lesznek, kb annyira lesznek izgalmasak, mint egy porszivó, vagy egy hűtőgép használata.

2022. júl. 22. 08:03
 28/28 anonim ***** válasza:

#25 vagyok

TÉNYLEG kíváncsi lennék, valaki írjon már 1-2 észérvet, légyszi. Nem költői kérdésnek szántam. :D

2022. júl. 22. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!