Tényleg probléma és hátrány, ha a mai világban valaki nem akar jogsit?
Elsősorban a munkáltatók csinálnak ebből problémát, - mert szeretik a "Sok az egyben" megoldásokat! Ez azt jelenti, hogy egy fizetés, négy munkakör, - plusz a "szívességek", amelyeket ajánlott "elvállalni"! Ilyen a "légy szíves" hozd, vidd ezt ide-oda vagy ugorj már el érte is...
Aztán próbálj nemet mondani!
Kinek hogy.
Én 40 leszek, nincs autóm, és nem is lesz.
Jelent-e ez gondot a közlekedésben? Persze, könnyebb lenne háztól házig menni akármikor, de ha valahová el akarok jutni, így is eljuthatok. Olcsóbban, biztonságosabban, környezetkímélőbben.
Jelent-e ez hátrányt a munkában? Nem. Volt ugyan olyan munkahely, ahol emiatt utasítottak el, de nem is bánom. Távol is lett volna, meg őszintén: nem is tetszenek az ilyen helyszínre rohangálós munkák.
Jelent-e hátrányt a magánéletben? Nem. Igaz, volt olyan nő, aki azért utasított el, mert nincs autóm, de hogy őszinte legyek: akinél ez a mérce, azzal akkor sem szeretnék összejönni, ha Ferrarim lenne. ;-)
" alapjáraton szeretek sétálni."
Autóval is lehet alapjárat közeli fordulatszámon közlekedni.🤷♂️
Nyilván élethelyzettől függ.
Nekem van lassan 10 éve, a vizsga óta nem vezettem egy métert se. Annyi értelme van hogy lett +1 azonosító okmányom ami néha praktikus, de mostani fejjel jobban örülnék a jogsim árának. :D
Kedves priviíró, kifejtenéd hogy miért vagyok "balfasz" amiért a kényelmes, klimatizált vonattal sokkal gyorsabban és egyszerűbben bejutok munkába mintha autóval araszolnék a dugóban? :)
Köszönöm előre is az indoklást. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!