Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tényleg probléma és hátrány,...

Tényleg probléma és hátrány, ha a mai világban valaki nem akar jogsit?

Figyelt kérdés
Olyan családban nőttem fel, ahol nincs autó, így tényleg nem is hiányzik, vmint ahányszor ültem kocsiban, sosem éreztem azt, hogy felelősséggel tudnám vezetni, meg alapjáraton szeretek sétálni. (oké aláírom, biztos időtakarékos, de sokszor vagyok lusta és legalább ennyit mozgok szóval betudható ez pozitívumnak is részemről, a lakhelyem meg olyan, hogy 15 percenként megy busz általában.
2022. júl. 20. 23:50
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
28%
Tenyleg problema es hatrany. Nekem sincs amugy es nem vagyok ra, de egyertelmu hatrany
2022. júl. 20. 23:58
 2/28 anonim ***** válasza:
63%
Hát velem ugatott már HR-es ku rv a, hogy miért nincs. Éppen akkor csináltam, még nem volt meg. És a munkához semmi szükség nem lett volna rá.
2022. júl. 20. 23:58
 3/28 anonim ***** válasza:
97%

35 éves leszek én szerettem volna jogsit 18 éves koromba de mindíg úgy hozta az élet hogy nem volt rá keret nem az volt az elsődleges stb

Őszintén megmondom az utóbbi pár évben döbbentem rá,Hogy nem akarok jogsit mert úgy érzem nem nekem való a vezetés

A férjem mellett ülök a kocsiba és rengetegszer megijedek

Ezzel a hozzáállással nem hinném,hogy le kéne tennem a jogsit és vezetném kéne

Valszeg első utamon ki is nyírnám magam

A másik az anyósom 67 éves neki sose volt jogsija nem is tud vezetni ő sose bánta meg

Azt mondta mindenhova eljutott ahova akart busz vonat repülő szóval meg volt nélküle

2022. júl. 21. 00:02
 4/28 anonim ***** válasza:
21%

Igen, hátrány. Mai világban alapnak kéne, hogy legyen, hogy van mindenkinek minimum egy B jogsi. Ez olyan, mint a nyelv, egy nyelvet az anyanyelvén kívül mindenki beszél általában. A vezetés is ilyen. Alap.

Én nagyon rosszul éreztem magam, mikor nekem még nem volt, de körülöttem mindenkinek már igen. Kisebbségi komplexusom lett emiatt, amiből alig tudtam kilábalni.

Egy munkahelyen is előny, ha van amúgy. Meg van olyan hely is, amit autó nélkül igen nehéz megközelíteni. Én ilyen álláshirdetést is láttam, hogy kötelező volt a saját autó, mert a gyárat busszal nem lehetett megközelíteni, gyalog meg igen messze lett volna, és le is írták a hirdetésben ezeket.

2022. júl. 21. 00:18
 5/28 anonim ***** válasza:
42%
De nyilván úgy értettem, hogy alap, hogy az adott ember egészségügyileg rendben van, és alkalmas a vezetésre. Ismerek olyat, aki azért nem vezet, mert már egészségügyileg nem alkalmas arra, hogy sokat üljön, vagy a látásàval van komolyabb baj, stb. De ha egy ember megfelel egészségügyileg, akkor szerintem alap, mint egy második-harmadik nyelv.
2022. júl. 21. 00:21
 6/28 anonim ***** válasza:
30%
Csak a felszínes ribizlik miatt alap akiknek a ház, a kigyúrt test meg a Brad Pitt fej mellé még BMW is kell különben alsóbbrendű létformának tekintenek. Amúgy meg felesleges pénzkidobás, így is túl sok autó van az utakon.
2022. júl. 21. 00:39
 7/28 A kérdező kommentje:

Lehet szégyen de a magyar helyesírás nem megy, viszont Japánból (anyanyelvi) és Kínai(Kantoni), Koreai nyelven felsőfokúm van Mandarinból, Angolból, Spanyolból, Latinból közép, Görögből és Hindiből A2 jelenleg oké jogsim van Kisrepülőre, hajóra, de valahogy az autót nem érzem át. Van egy Jogi(Japánba szereztem), Bölcsész, Ált. Vallástudomány, Pszichoterapeuta Diplomám, szóval nem panaszkodom (54 éves vagyok), de van egy állás ahol emiatt utasítottak el. (felvennének teljes munkaidőben, de részmunkaidőben csak jogsival, ami kevesebb mint a jelen fizum teljesbe..)

[Ez az ázsiai élet úgy jött, hogy a harcművészetek és a keleti vallások érdekelnek kb 4 éves korom óta, a pszichológiával 13 évesen ismerkedtem meg.]

2022. júl. 21. 00:50
 8/28 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem, hogy ezt az oldalt, csak az anyanyelvem megörzéséért használom.
2022. júl. 21. 00:53
 9/28 anonim ***** válasza:
90%

Nézőpont kérdése. Én például akkor sem írnám be az önéletrajzomba, ha lenne, mert eszem ágában sincs olyan helyre menni, ahok velem fuvaroztatnak dolgokat ahelyett, hogy békénhagynának és az irodában dolgozhatnék, ahogy arra az eredeti szakmám feljogosít a sofőrködés helyett.

Plusz azért is örülök, hogy nincs, mert számomra hatalmas stressz a közelekedés, főleg autós forgalomban (biciklisként volt benne részem). Meg tudnám csinálni, de miért akarnám? Miért költsek rá százezreket, ha egész hátralevő életemben 3x fogom kb használni?

2022. júl. 21. 01:06
 10/28 anonim ***** válasza:
73%
Kicsit sem érdekel a vezetés, megvárom az önvezetőjárműveket.
2022. júl. 21. 01:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!