Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire esett volna jól, ha...

Mennyire esett volna jól, ha csak téged nem hívnak el?

Figyelt kérdés

Nagynénémnél és unokatesómnál nyaralok. Szerveztünk egy programot, amire mentünk mi hárman, illetve csatlakozott egy másik unokatesóm a barátnőjével és a babájukkal. A programot követően ez az unokatestvérem kitalálta, hogy menjenek el bowlingozni, tehát elhívta azt az unokatesómat (tehát a tesóját), akiknél nyaralok, az ő barátnőjét meg ugye ez az unokatestvérem ment még a barátnőjével. Engem nem hívtak, helyette a gyereket lepasszolták nekem meg a nagynénémnek, de ők már alszanak. Itt ülök teljesen egyedül, nagyon rosszul esik.

Pláne, hogy 180 km-re lakok, évi jó, ha 1-2 alkalommal találkozunk. 18 éves vagyok, szóval az se lehet kifogás, hogy pátyolgatni kellett volna. Neked hogy esne?

Legszívesebben ma éjszaka hazasétálnék.

2022. júl. 19. 00:29
1 2
 11/15 Metionin ***** válasza:
100%
Én közöltem volna, hogy nem vagyok bébiszitter, aztán elmentem volna inkább egyedül valahova, pl. fagyizni. Olyanok után nem koslatok, akik láthatóan nem akarják, hogy velük menjek de arra meg jó lennék, hogy a kölyökre vigyázzak? Na meg a lófaxt. Vigyázzon rá nagynéni ha őt nem zavarja, hogy csicskítják.
2022. júl. 19. 14:04
 12/15 A kérdező kommentje:
Engem már nem tudnak ugráltatni, szépen hazajöttem. Otthon, édes otthon!
2022. júl. 19. 18:56
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Mit szóltak? És mit szóltak itthon? Többet nem mész?
2022. júl. 19. 19:01
 14/15 A kérdező kommentje:
Megmondtam kerek perec, hogy nekem ez nagyon rosszul esett még akkor is, ha nem szándékos volt (de olyan nincs, hogy elfelejtesz valakit véletlenül meghívni úgy, hogy ott van veled, na mindegy) és így nem érzem jól magam, ezért hazajövök. Itthoniak igazat adtak és azt mondták, hogyha az igazságérzetem megszólal, akkor mindig hallgassak rá úgy, mint most. Harag nincs, habár bennem maradtak rossz érzések.
2022. júl. 19. 19:43
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jól cselekedtél és reagáltad le a helyzetet. Remélhetőleg azért elgondolkodnak azon, hogy hogyan viselkedtek veled.
2022. júl. 20. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!