Mennyire esett volna jól, ha csak téged nem hívnak el?
Nagynénémnél és unokatesómnál nyaralok. Szerveztünk egy programot, amire mentünk mi hárman, illetve csatlakozott egy másik unokatesóm a barátnőjével és a babájukkal. A programot követően ez az unokatestvérem kitalálta, hogy menjenek el bowlingozni, tehát elhívta azt az unokatesómat (tehát a tesóját), akiknél nyaralok, az ő barátnőjét meg ugye ez az unokatestvérem ment még a barátnőjével. Engem nem hívtak, helyette a gyereket lepasszolták nekem meg a nagynénémnek, de ők már alszanak. Itt ülök teljesen egyedül, nagyon rosszul esik.
Pláne, hogy 180 km-re lakok, évi jó, ha 1-2 alkalommal találkozunk. 18 éves vagyok, szóval az se lehet kifogás, hogy pátyolgatni kellett volna. Neked hogy esne?
Legszívesebben ma éjszaka hazasétálnék.
Végül hárman mentek (az unokatesóm -akinél vagyok-, végül nem tudott menni), szóval tuti befértem volna, normál méretű autó.
Úgy kell elképzelni, hogy este a koncert alatt elkezdték beszélni, hogy el kéne menni bowlingozni. Aztán ők arrébb álltak egy kicsit, szóval nem tudom miről beszélhettek, majd a koncert végén nagynéném kezébe nyomták a babakocsit, hogy ők csak elmennek bowlingozni, de hogy mi se unatkozzunk vigyázzunk addig a gyerekre. Csakhogy a gyerek hót’ nyűgös volt már, szóval visszajöttünk, nagynéném megfürdette és el is ment vele aludni. Én meg itt maradtam egy szál egyedül.
Jó ég tudja ezeket a dolgokat. Lehet "jóindulatú" célzásnak is felfogni - szeretnék, ha minél előbb "anyai örömök" elé néznél. Talán...
Lehetséges, hogy egyesek még mindig a korai családalapítás pártján állnak. "Nőknek nem való karrier" címszóval. Nem értek persze egyet velük.
Nekem is vegyes érzéseim voltak, amikor egy férfi ismerősöm a korai húszas éveiben járó gyerekét akarta rám bízni, mert én "jó pótanyja" lennék biztosan. Majdnem mindenben kikérte a véleményemet...
De hát miért nem javíttatja meg a volt házasságát valaki, ha annyira szerelmes az elvált feleségébe??? Engem is dühíteni tud, mert "kihasználás"-nak tűnik erősen.
Az én esetem kicsit azért mégis más. Én már erősen középkorú vagyok. Gyermektelen maradtam nem részletezendő okoknál fogva. A szóban forgó férfi pedig már időskorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!