Hogyan lehetséges, hogy egy bűnöző beállított hajat viselhessen?
Nem hiszem, hogy a büntetésvégrehajtás lényege a komfortos közérzet megteremtése. Persze, alapvető emberi jogok vannak, amik az elítélteket is megilletnek, de pl egy sorozatgyilkos vagy ámokfutó vagy egyéb veszélyes bűnöző nehogy már pantene pro V-val, meg különböző hajápolókkal legyen felszerelve a börtönben. A börtön fodrász esetleg elmegy, de nehogy már frizurát vágattasson magának az elítélt.
A képen szereplő tag nem enyhe bűnt követett el.
A börtönben is van fodrász, lehet kapni test- és hajápoló szereket, amiket a fizetésükböl meg tudnak venni.
Nem tudom, NEKED ennyire luxus, ha valaki ápolja magát? Ez alapvetö dolog, és teljesen mindegy, miért van büntetésben, ez nem befolyásolja, hogy ápolt lehessen!
Szerintem is felesleges egy börtönben az, hogy mindenféle frizurák közül válogathasson az illető. Én lenyíratnám az elítéltek fejét kopaszra és kész. Nem nyaralni mennek a börtönbe és nem is ok nélkül kerülnek oda azok, akik bent vannak.
Sok tisztességes embernek sincs pénze fodrászra. A bűnözőket valóban káros dolog így elkapatni.
A szigorú szabályokon kívül én még munkát is adnék az elítélteknek a börtönben. Dolgozzanak csak meg ők is mindenért, amit megkapnak. Ne a többi ember pénzéből etessék őket és ne a normális többség pénzéből tartsák fent a börtönöket!
5-ös: azt ugye tudod, hogy a börtönben mindekinek DOLGOZNIA KELL, ezért kapnak ott fizetést, amiböl tudnak maguknak venni pár dolgot!
A többség meg látom, kifejezetten beteges, szadista ember!
9-es, aha, értem, tehát nen a böriben ülő gyilkosok, erőszaktevők stb a szadisták, hanem azok az emberek, akik az ilyenektől szeretnék megóvni a családjukat, lányukat, feleségüket😃. Mesélj még!
Ui: nem kell mindenkinek dolgoznia a börtönben, be lehet tagadni és van olyan fokozat, aki nem dolgozhat.
Az a baj, hogy buta vagy.
6#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!