Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért alkot az ember véleményt...

Miért alkot az ember véleményt egy olyan témáról, amihez egyáltalán nem ért?

Figyelt kérdés

Mint amikor valaki 4 általánossal megakarja mondani, hogy rossz a matematikai képletünk és hogy már rég építhettek volna időgépet, ha jó lenne, de kb. tényleg ilyen szinten vannak az emberek, tisztelet a kivételnek.

Leírom valakinek, hogy olvasgasson a témában, nem, ő csak mondja, mondja és mondja a hülyeségét. Én ha valamiről véleményt mondok, akkor azt úgy mondom, hogy utánajárok, olvasok, tanulok. Senki nem fog tudni gitározni, ha nem is volt még a kezében olyan hangszer, vagy igen? Nem értem tényleg az embereket, annyira reménytelen eset az ilyen. Gondolom ezek hamarabb tanultak meg vezetni, mint járni.

2022. júl. 17. 16:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
45%
Mi volt az a képlet, mond... :D
2022. júl. 19. 06:24
 12/12 anonim válasza:
45%
#8vagyok. Szeretném a T. Kérdező figyelmét, egy el nem hanyagolható számtani eseményre felhívni. Nem kettő meg kettő az öt, hanem kétszer kettő, néha öt. Ezt egy slágerből tudom, ami autentikus leirata a tudós társadalom évezredes kutatásának, így nem megkérdőjelezhető. Köszönöm!
2022. júl. 19. 07:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!