Balorien kérdése:
Törpe Gömbhal- Több oldal is írja, hogy agresszív a többi hallal, de akik tartanak azok sokszor említik, hogy nekik egyáltalán nem csipkedik a halaikat (guppy stb) aki esetleg tart ilyesmi kombinációban tudna írni pár tippet/személyes véleményt?
Figyelt kérdés
2019. jan. 16. 18:43
1/6 anonim válasza:
Kombinációban nem tartottam de magában igen. Teljesen más vérmérsékletű mint a többi hal, szerintem okosabbak is. Nem ajánlanám más halakkal mert ha amúgy nem is etetés közben simán kinézem belőlük hogy támadnak.
2/6 A kérdező kommentje:
hím bettára is ezt mondják de nekem ő is tökéletesen kijön a guppikkal :/
2019. jan. 16. 19:33
3/6 anonim válasza:
Egyetlen ilyen kombinációra se lehet 100%-ra megmondani, hogy mi lesz belőle.
Az az egy 100%, hogy kivételek mindig lesznek.
Te annyit dönthetsz el, hogy mekkorát kockáztatsz.
Guppit mondjuk 1000-ből 1000 esetben lehet együtt tartani egy páncélos harcsával.
És 1000-ből 1 esetben gömbhallal.
Azt kell megoldanod, hogy ha a 999 eset egyike jelentkezik nálad, akkor el tudd őket különíteni megfelelő körülmények közé, ne essenek áldozatul a hazardírozásodnak, ne válj állatkínzóvá emiatt.
4/6 Bamboocha466 válasza:
#off: Nem is igazán a bettakra szokott ez a harciassag jellemzo lenni, hanem a tobbi fatyolos farkura a harcoshallal szemben. Tehat az valoszinubb hogy a fiu guppik megtepkedik a betta uszalyat, mint hogy a betta csipkedje a guppikat.
5/6 Salx Narval válasza:
Valóban az a legfontosabb, hogy legyen hová tenni a bajba került, vagy agresszív halat, halakat és akkor nyugodtan próbálkozhatunk ha amúgy a körülmények mindegyik hal számára megfelelő lenne.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ tökéletesen érzik magukar guppik, mollyk és 1 betta társaságában senki nem piszkál senkit :D
2019. jan. 22. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!