Guppyt meg bettát (nőstényt) lehet együtt tartani? Ha igen mekkora hely kéne nekik stb akinek van személyes tapasztalata nyugodtan írja le
Figyelt kérdés
2018. febr. 15. 14:27
1/5 anonim válasza:
50+-os akvárium, de nem a legideálisabb párosítás.
2/5 toma781 válasza:
Nekem régen voltak 80 literes akváriumban. Sokan azt mondták hogy a betta meg fogja csipkedni a hím guppikat de én nem tapasztaltam ilyet. Lehet hogy csak szerencsém volt mert egyik ismerősömnek a betta megölte a guppikat. Szóval szerintem ez az adott példány természetétől függ
3/5 Balorien válasza:
Nekem 50 literesben van most 1 hím betta, és 5 guppi meg pár blackmolly senki nem bánt senkit, ez bettától függ hogy éppen mennyire harapós, volt akinek a guppik ették meg a bettát..
4/5 anonim válasza:
Toma, te hímről beszélsz? Egyébként ha legalább 3-4 nőstény betta van meg vagy legalább 4-5 guppi akkor mindenki csak a fajtársaival lesz. Általában csak akkor van gond, ha valamelyik ből csak 1db tartását. De ez nem 100% mint ahogy mások is írták.
5/5 toma781 válasza:
Amit írtam az mind a két nemre vonatkozik. 3-4 nőstény betta együtt? Mekkora helyen gondoltad ezt? A bettát legjobban egyedül lehet tartani egy kissebb akváriumban ( ami minimum 30 liter). A nőstények is nagyon agresszívek tudnak lenni. 100 liter alatt nem igazán érdemes 2 bettát együtt tartani akár hím akár nőstény. 2 nőstény is szét tudja szedni egymást sőt van, hogy a nőstény tépi meg a hímet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!