Miért ilyen lusták a postások?

10.-re.
Főnök??? Te??? És csicska módon itt sipítozol, mint egy fürdősqhurvha?

#11 vagyok
Akkor is túlterheltek és alulfizetettek, ha lepontoztok. Nem én döntöttem el hogy legyen így, kár rajtam kiélni a dühöt. :)

Igen, de abba meg nem is hal bele senki, ha be kell mennie a postára a leveléért. Ha az ápoló hanyag akkor MEGHALHAT a beteg, marhára nem ugyanaz a hanyagság következménye a két szakmában.

Hát, pedig elég sok hanyag kollégád van. Mint ahogy vannak lelkes postások is. Nem mindenkit motivál az éhbér, ennyi.

"nem a pénz kellene, hogy motiváljon"
Hát pedig pénzből lehet fizetni a rezsit, lakbért, törlesztőt, kaját, egyéb apróságokat.
Szerintem természetes hogy aki nem kap korrekt bért az nem töri magát.
Tiszteletreméltó a hivatástudatod, de nem mindenkit lelkesít a majdnem-éhenhalás a gályázásért cserébe.
Őszintén szólva a tanárok, postások, vasutasok, stb dolgozóknak sztrájkot kéne szervezniük, de igazi munkabeszüntetéssel, nem csak maszatolással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!