Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért ilyen lusták a postások?

Miért ilyen lusták a postások?

Figyelt kérdés
Megelégeltem, hogy nem jönnek fel a harmadikra és ezért értesítést dobnak be, ezért bejelentettem a postának és mindent megteszek, hogy ezt a lusta férget kirúgják, de a kérdés az, hogy hogy merészelnek ilyen trehány disznó módjára dolgozni? Ha mondjuk őket műtené az orvos, mi lenne, ha azt mondaná, hogy hagyja őket megdögleni, mert csak félig ér rá?
2022. júl. 11. 16:03
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
31%

10.-re.

Főnök??? Te??? És csicska módon itt sipítozol, mint egy fürdősqhurvha?

2022. júl. 11. 20:49
 22/28 anonim ***** válasza:
51%

#11 vagyok

Akkor is túlterheltek és alulfizetettek, ha lepontoztok. Nem én döntöttem el hogy legyen így, kár rajtam kiélni a dühöt. :)

2022. júl. 12. 07:22
 23/28 anonim ***** válasza:
0%
Ha valaki túlterhelt és alulfizetett az nem indok a xar munkavégzésre. Pl az ápolók is túlterheltek és alulfizetettek, a többségük mégis lelkiismeretes, a postásoknál (csak a kézbesítőkre gondolok, mert a postahivatalokban többnyire jól dolgoznak) ez fordítva van.
2022. júl. 12. 07:44
 24/28 anonim ***** válasza:
73%

Igen, de abba meg nem is hal bele senki, ha be kell mennie a postára a leveléért. Ha az ápoló hanyag akkor MEGHALHAT a beteg, marhára nem ugyanaz a hanyagság következménye a két szakmában.

2022. júl. 12. 08:39
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
24, ez még mindig nem érv a hanyag munkavégzés mellett. Én pl tanár vagyok, és Pistike nem fog belehalni, ha nem tanítom meg rendesen a tananyagot, de nekem ez nem ok arra, hogy lelkiismeretlen legyek, ahogy a szánalmas fizetés sem az. Minden órára készülök, elkötelezett vagyok, érdekelnek a gyerekek, tisztában vagyok vele, hogy amit csinálok az egy szolgálat a társadalom irányába, aki nem így fogja fel az olyan jellegű munkáját, ahol emberekért kell tennie valamit, és igen, ilyen a postás is, azt nem tudom sem tisztelni, sem megérteni. Természetesen nem az összes kézbesítőről beszélek, csak azokról a lusta férgekről, akik nem hajlandók lifttel két emeletet felmenni és becsengetni, és lesz.rják, hogy esetleg egy idős, beteg, nehezen mozgó embernek emiatt kell külön utat tenni az átvevőhelyre. Mert nekem valóban nem akkora gond, munkából jövet teszek egy kitérőt, de nem mindenkinek ilyen könnyű megoldani.
2022. júl. 12. 13:12
 26/28 anonim ***** válasza:
65%

Hát, pedig elég sok hanyag kollégád van. Mint ahogy vannak lelkes postások is. Nem mindenkit motivál az éhbér, ennyi.

2022. júl. 12. 14:25
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
26, nem a pénz kellene, hogy motiváljon, lehessen megélni belőle, igen, nem az én szégyenlem, hogy nem vagyunk megfizetve, 24 voltam. Válthatnék egyébként, mert van két másik piacképes szakképzettségem, felsőfokú nyelvtudásom, de nem a pénz miatt vagyok tanár.
2022. júl. 12. 14:45
 28/28 anonim ***** válasza:
65%

"nem a pénz kellene, hogy motiváljon"

Hát pedig pénzből lehet fizetni a rezsit, lakbért, törlesztőt, kaját, egyéb apróságokat.

Szerintem természetes hogy aki nem kap korrekt bért az nem töri magát.

Tiszteletreméltó a hivatástudatod, de nem mindenkit lelkesít a majdnem-éhenhalás a gályázásért cserébe.

Őszintén szólva a tanárok, postások, vasutasok, stb dolgozóknak sztrájkot kéne szervezniük, de igazi munkabeszüntetéssel, nem csak maszatolással.

2022. júl. 12. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!