Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért ilyen lusták a postások?

Miért ilyen lusták a postások?

Figyelt kérdés
Megelégeltem, hogy nem jönnek fel a harmadikra és ezért értesítést dobnak be, ezért bejelentettem a postának és mindent megteszek, hogy ezt a lusta férget kirúgják, de a kérdés az, hogy hogy merészelnek ilyen trehány disznó módjára dolgozni? Ha mondjuk őket műtené az orvos, mi lenne, ha azt mondaná, hogy hagyja őket megdögleni, mert csak félig ér rá?
2022. júl. 11. 16:03
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
24%

Te, miért nem mész le elé, lusta vagy? Csöngetett a kaputelefonon, nem elég:DDD

Talán halld meg a csengőt a zajodtól legközelebb...

Neked én se vinnék fel semmit, az biztos...

2022. júl. 11. 16:10
 2/28 anonim ***** válasza:
77%
Az orvos több 100ezer ft ot keres a postás meg talán minimálbért. Attól elég sok elvárás van felé.
2022. júl. 11. 16:11
 3/28 anonim ***** válasza:
79%
Nem feltétlenül azért nem megy fel, mert lusta, hanem azért mert önhibáján kívül 3 ember munkáját végzi, és 3x annyi körzetet kell 1 nap alatt bejarnia. Tudom, hogy ez teged nem hat meg, attól viszont biztos jobb lesz neked és megkapod majd a leveleidet, ha kirugatod.
2022. júl. 11. 16:13
 4/28 anonim ***** válasza:
32%

Voltam postás.

HA, eléri őket a panaszod, nem lesz gondod. Mivel az összes aláírós leveled megy a kukába.

2022. júl. 11. 16:13
 5/28 anonim ***** válasza:
85%
Gondolom csongetett. Nem huzza az idejet meg ennyi fizuert nem erolkodik. Ha osszeveszel veluk megjobban megszivod 😅
2022. júl. 11. 16:29
 6/28 anonim ***** válasza:
84%

En is panaszoltam már be ilyen dolgot a postan

Hogy otthon vagyok de ertesitoket kapok a postaladaba.

Habár nálunk gyakran van masik es megint másik postás.

2022. júl. 11. 16:35
 7/28 anonim ***** válasza:
85%

Akkor mint volt postás visszakérdezek.

És akkor mi van, amikor új helyre tesznek, nem tudom a kódokat és nem kapok kulcsokat?

Csengetek, felveszik, elmondom, hogy a postás vagyok, és be szeretnék jutni.

Erre elküldenek anyámba, és rám teszik.

Na ilyenkor én a ház összes küldeményét kukáztam. >:)

2022. júl. 11. 16:48
 8/28 anonim ***** válasza:
25%
7 szólsz a munkáltatodnak hogy akadályoz a munkádban.
2022. júl. 11. 16:50
 9/28 anonim ***** válasza:
17%
En sem dolgozom irodában laptop nelkul. Még tollam is van képzeld. Es ha szólok kapok stifteket is. Mik vannak.
2022. júl. 11. 16:50
 10/28 A kérdező kommentje:

Ha kukázod az iratokat, feljelentelek és kirúgatlak, aztán munkanélküliként visszasírod, hogy annyi legyen a bajod, hogy fel kell jönni.

Nehogy azt hidd, hogy csak úgy kidobhatod a küldeményeket, legalja munkát végzel, ez igaz, de ha már nem tanultál és ennyire futotta, végezd a munkád rendesen.

Nem vagyok szívbajos kirúgatni senkit, akkor sem, ha kölykeit kell a pénzéből etetnie, ha nem végzi normálisan a munkáját. Főnöki beosztásban pláne megedződtem.

2022. júl. 11. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!