Miért ilyen lusták a postások?

Mert túlterheltek és alulfizetettek.
Amúgy én vagyok az egyetlen aki jobban szereti az értesítőt? :D Sokkal jobb szerintem, ha akkor veszem át amikor én ráérek, nem akkor kell eldobnom mindent és ugrani, amikor épp arra jár a kézbesítő...

10
Meglátogatnád a budapesti főpolgármestert is, hogy végezze a munkáját rendesen vagy kirúgatod, ha nem?
Ja, hiszen nem dolgozik rendesen, te meg semmit se tettél:DDD
Csodálkozol, hogy köpnek rád, amikor "ilyen" vagy?
Meg is érdemled, amit nem kapsz meg postástól, de szerintem szomszédaid is a postással értenek egyet..őket is kirúgatod a házukból bizonyára:)
Hogyan lehet valaki, ennyire szánalmasan "alak"...

Én is voltam postás.
Ha nem vagy szívbajos miért nem mész be személyesen a hozzátok tartozó postára ??? Hogy mi a problémád elmondod meghallgatnak vagy kapd el a kézbesítőt és mondd el neki személyesen ne itt vergődj hogy ki vagy te meg mi van.
Volt hogy megfenyegetett a kedves ügyfél megszurkál ha nem oda viszem a csomagot elsőnek. Mondtam oké és meló után visszamentem csengetni hogy hozhatja a kést erre a rendőröket hívta :D Nem neten kell embernek lenni hanem szemtől szemben.

Nekem sem csenget.
Bedobja az értesítőt, és eltűnik.

Mondjuk neked is annyira futotta csak, hogy gyakorin sírd ki magad meg emberkedj, de valahogy az nem megy, hogy bemenj a postára és ott megmutasd magad.
Egyébként az igaz, hogy sok olyan előfordul, hogy direkt csak értesítőt rak, és meg sem próbálja, valószínű azért, mert nevetségesen keveset keresnek.
Több ismerősöm is van akik postavezető helyettesek vagy épp postavezető, és hát ennyi pénzért igazából többet elvárni sem lehet sajnos.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!