Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért ilyen lusták a postások?

Miért ilyen lusták a postások?

Figyelt kérdés
Megelégeltem, hogy nem jönnek fel a harmadikra és ezért értesítést dobnak be, ezért bejelentettem a postának és mindent megteszek, hogy ezt a lusta férget kirúgják, de a kérdés az, hogy hogy merészelnek ilyen trehány disznó módjára dolgozni? Ha mondjuk őket műtené az orvos, mi lenne, ha azt mondaná, hogy hagyja őket megdögleni, mert csak félig ér rá?
2022. júl. 11. 16:03
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
23%

Mert túlterheltek és alulfizetettek.

Amúgy én vagyok az egyetlen aki jobban szereti az értesítőt? :D Sokkal jobb szerintem, ha akkor veszem át amikor én ráérek, nem akkor kell eldobnom mindent és ugrani, amikor épp arra jár a kézbesítő...

2022. júl. 11. 16:59
 12/28 anonim ***** válasza:
58%

10

Meglátogatnád a budapesti főpolgármestert is, hogy végezze a munkáját rendesen vagy kirúgatod, ha nem?

Ja, hiszen nem dolgozik rendesen, te meg semmit se tettél:DDD

Csodálkozol, hogy köpnek rád, amikor "ilyen" vagy?

Meg is érdemled, amit nem kapsz meg postástól, de szerintem szomszédaid is a postással értenek egyet..őket is kirúgatod a házukból bizonyára:)

Hogyan lehet valaki, ennyire szánalmasan "alak"...

2022. júl. 11. 17:02
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Én megértem a kérdezőt, csak azt nem hogy miből gondolja, hogy ő bárkit is ki tudna rúgatni... Így is alig találnak embert postásnak, nemsokan akarják a belüket is kidolgozni aprópénzért, te betelefonálsz mert nem viszi fel a levelet, rúgják ki, erre szó nélkül meg is teszik....persze....
2022. júl. 11. 17:04
 14/28 anonim válasza:
84%

Én is voltam postás.

Ha nem vagy szívbajos miért nem mész be személyesen a hozzátok tartozó postára ??? Hogy mi a problémád elmondod meghallgatnak vagy kapd el a kézbesítőt és mondd el neki személyesen ne itt vergődj hogy ki vagy te meg mi van.

Volt hogy megfenyegetett a kedves ügyfél megszurkál ha nem oda viszem a csomagot elsőnek. Mondtam oké és meló után visszamentem csengetni hogy hozhatja a kést erre a rendőröket hívta :D Nem neten kell embernek lenni hanem szemtől szemben.

2022. júl. 11. 17:07
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nálunk is ez volt egy időben, hogy bedobálta az értesítőt, pedig otthon voltam. És nem csengetett fel, mert 70 lakásos társasház, valaki mindig beengedte, de nálunk az ajtó is sokszor nyitva van, vagy csak bejön egy lakóival, aztán végigszórta értesítőkkel a postaládákat. Pedig ha felhozza, mindig szoktam borravalót adni, lift is van. Ok, csak 200 Ft-ot, de ha egy nap csak 10-15 helyen adnak ennyit, akár az ebédje is megvan. Persze bosszankodom, hogy el kell mászni a postára, de ez van, sajnos a többség olyan, mint az itt válaszolgató postások.
2022. júl. 11. 17:34
 16/28 anonim ***** válasza:
62%
Kicsit nagy az arcod, kedves kérdező. Ilyen alakkal, mint te ha fizetnének sem akarnek egy percre sem egy légtérben lenni. Undorító a stílusod, az ilyet mindenki utálja
2022. júl. 11. 17:53
 17/28 anonim ***** válasza:
67%

Nekem sem csenget.

Bedobja az értesítőt, és eltűnik.

2022. júl. 11. 18:15
 18/28 anonim ***** válasza:
31%

Mondjuk neked is annyira futotta csak, hogy gyakorin sírd ki magad meg emberkedj, de valahogy az nem megy, hogy bemenj a postára és ott megmutasd magad.

Egyébként az igaz, hogy sok olyan előfordul, hogy direkt csak értesítőt rak, és meg sem próbálja, valószínű azért, mert nevetségesen keveset keresnek.

Több ismerősöm is van akik postavezető helyettesek vagy épp postavezető, és hát ennyi pénzért igazából többet elvárni sem lehet sajnos.

2022. júl. 11. 18:51
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Jelezzen itt az olyan ember, aki már látott kirúgott postást! Kevés fizetésért örülnek ha találnak embert.
2022. júl. 11. 19:47
 20/28 anonim ***** válasza:
82%
Én postán dolgoztam, rengeteg ember lett tőlünk elküldve, mert csak a baj volt veluk, és bárkit felvesz a posta dolgozni, aztán csodálkozom, hogy ilyen negatív kép alakul ki a postás szakmáról.
2022. júl. 11. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!