Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van valami amit gyűjtötök?...

Van valami amit gyűjtötök? Mit gyűjtöttetek gyerekként és mit felnőttként?

Figyelt kérdés
Szalvéta, digitális kütyük, könyvek, órák...stb.?

2022. júl. 10. 20:01
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Tazokat, köveket gyüjtöttem.
2022. júl. 10. 22:30
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekként: Lego, Bionicle, autós újság, matchbox, Yu-Gi-Oh kártyák, Pokémon, csipszes apróságok (figurák, kártyák, matricák)...

Jelenleg: pénz (:D) meg Funko POP figurák, de azt főleg befektetésnek, csak néhányat tartok meg hosszú távon.

Komoly és/vagy nagyon drága dolgokat nem gyűjtök, annyira sajnos nincs sok pénzem.

2022. júl. 11. 01:20
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Energiaitalos dobozokat(abból is csak a Hellt és a Monstert), bár mostanság nem nagyon gyűlik, mert leszoktam, és a családban senki sem iszik.
2022. júl. 11. 10:15
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Szalvétákat, bélyegeket, maci plüssöket, chips és müzli mellé kapott apróságokat, hűtőmágneseket és bérleteket, jegyeket.

Mostanra már inkább csak a bérletek, hűtőmágnesek maradtak, mint gyűjtött dolgok.

2022. júl. 11. 10:38
 25/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, nagyon érdekes volt olvasni :)

A tazóból és a szalvétagyűjtésből kiindulva feltételezem hogy nagyon sok Y-generációs adott választ.

Én szintén zenész, gyerekként szalvétát gyűjtöttem, felnőttként -furcsamód ez egyszer sem hangzott el- csomagolópapírokat és ajándéktáskákat valamint ajándékszalagokat gyűjtök. Van egy egész nagy dobozzal, szóval ha valamikor ajándékot kell csomagolni akkor én ott elveszek pár percre, annyi a lehetőség… mindenféle alkalomra van szín, stílus, fajta :)

2022. júl. 11. 12:18
 26/28 anonim ***** válasza:
89%

Most felnőttként ásványokat (főleg nyers, csiszolatlan darabokat) szerepjátékos dobókockákat, videojátékos figurákat, artbookokat.

38n

2022. júl. 11. 21:38
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekként gyufásskatulyát gyűjtöttem egy ideig.
2022. júl. 11. 21:59
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Sok mindent gyűjtök, ám a legtöbb alapanyag, melyek új formájukban eladásra mennek.

Különböző tudást, technikákat gyűjök, jegyzetelek, rajzolok.

S alkotáshoz szükséges eszközöket, gépeket. Ha kipattan a fejemből valami új egyből tudjam kivitelezni.

Nem létezik az "unalom" fogalma számomra.

Négylevelűket gyűjtöttem anno.

2022. júl. 28. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!