Sokat gyűjtöttem. Vettem magamnak egy S mercit. Azóta észrevettem, hogy az emberek furcsán néznek rám. Miért?
Mert egy önbizalomhiányos ember ül benne, aki az üvegre tapadva figyeli, hogy ki mit gondol.
Az S Merciben nem ez a megszokott.
Irigy megmondók válaszai 3...2...1...
Ha fiatal vagy, mindenbizonnyal túl fiatalnak tartanak egy ilyen autóhoz (megjegyzem, hogy évjárattól függően nem nagy szám egy s-osztàly). Másfelől ott van a tény is, hogy sokaknak megakad a szeme egy ilyen autón. Nem kell túlgondolni a dolgot!
Majd jönnek még leugatni, de az többnyire irigység.
Ne törődj velük kèrdező,sok èletbő felmentett balf_sz,ez a magyarsàg.
Azt persze nem làtjàk,hogy ebbe mennyi munkàd van,hogy èjjel nappal hajtasz,hogy megfelelő szakmát tanultál,hogy vàllalkoztàl,hogy kèpzed magad,fejleszted belső jàèkodat.
Ők csak az eredmènyt làtjàk.
Csinàljàk meg azt momdom,teperjen,àldozza mbe a magànèletèt,tanuljon napi 9 óràkat,meg menjen be vèrt köpködve dolgozni egy kihordott tüdőgyuszival(èn voltam),meg infarktus gyanùval mert 4 kàvè meg 8 energiaital ment le,mivel màsfèl napja nem aludtam egyetem vègett.
Pont azok b_szogatnak akik valami himihumi büfèszakot vègeztek el ment a bulika,munkàjukban meg 8-16-ig vannak èppen ledolgozzàk a melót de 15:45-kor pontban màr pakolnak összefele
Lemaradt.
Tehàt semmi pluszt nem vinne bele egyik sem,nem nyitottak nem rugalmasak,hanem mint a droidok.
Èppen megcsinàljàk a melót,de egy picivel se többet,nem kèpzik magukat,de irigykedni az mind tud.
Sz_rd le,megèrdemled kèrdező azt a verdàt,megdolgoztàl èrte,aki tudja mennyi munka van benne az tisztelni fog.
Èn tudom mennyi lemondàs,meló.
Mert irigyek.
Ennyi, bár nem tudom, miért épp kocsit vettél.
Nekem simán lenne rá pénzem, mégis inkább utazgatok a kedvesemmel, nem autót veszek, amire egyelőre semmi szükségünk nincs :)
8as vagyok: meg mert Mercivel BMW-vel a németbő jöttek villognak :)
Akik otthon soha a büdös életben nem tehetnék meg, hogy MErcit vegyenek, de a mosogatásbó telt rá nekik.
Szard le őket... én VW Beetle-t szeretnék majd venni, mert az az álomautóm (hiába lenne pénzem bármi "hivalkodóbbra" is akár)
29n
Ki miért.
Én valószínűleg azért mert egy indokolatlanul nagy autó, egy olyan embernek aki többet akar mutatni, mint valójában. (Akinek sokat kell spórolni, annak nem az S Merci az autója, ez egy státuszszimbólum, nyilván a státusz nincs meg mögötte, csak a villantás a lényeg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!