Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy szemezel?

Hogy szemezel?

Figyelt kérdés

2022. júl. 10. 17:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

#10:

Na így már értjük a szitut.

Én férfi vagyok. Nem minden esetben azért szemezek egy lánnyal, mert mindenképp ismerkedni szeretnék. Néha jó úgy belenézni valakinek a szemébe. Nem tolakodóan persze. Szerintem ez is egyfajta "kapcsolódás" egy másik emberhez, amikor a tekintetek összeakadnak. Még ha nem is fizikai, és csak pár másodpercre. Kitalálni ki lehet, milyen lehet, mire gondol.

Hát hogy volt-e valami további cálja ezt szerintem ennyiből nehéz szerintem megítélni... ezt teljes bizonyosssággal csak Ő tudta volna megmondani.

2022. júl. 10. 19:37
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Jól megbàmulok mindenkit, úgy.

Amúgy nem.

Gyáva vagyok, és nem merek mások szemébe nézni, nincs önbizalmam.

2022. júl. 10. 20:33
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, akkor ez nem jelentett semmit.
2022. júl. 10. 20:52
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezért hordok napszemüveget, így könnyebb lesni a jó csajokat anélkül hogy ez nekik feltűnne.
2022. júl. 11. 01:24
 15/17 anonim ***** válasza:
83%

#14:

#10 vagyok. Na igen... de én szeretem a tekintetek találkozását. Szerintem az a igazi "szemezés" hétköznapi értelemben.

Ha napszemüvegem lenne.. a tekintetek találkozása nem valósulna meg. Max ha éppen felém nézne, akkor látnám ugyan az övét, de Ő nem az enyémet. De az így szerintem nem ugyanaz lenne, mert elég egyoldalú. Pont a lényeg hiányzik belőle.

Ahogy írtad is, "lesés" lenne csak... :) A "szemezés" az pedig egy kölcsönös kapcsolódási forma.

Kb. olyan mint nyíltan beszélgetni valakivel, vagy csak "hallgatózol" :D

2022. júl. 11. 01:36
 16/17 A kérdező kommentje:

Segítenétek még egy dologban ezzel a fiúval kapcsolatban?

Ez még az összenézés előtt történt, de nem hagy mostmár nyugodni. Szóval ez az egész egy múzeumban történt, prospektusok voltak a kezében és amikor viszonylag közel állt hozzám, akkor véletlenül leejtette mindet, majd ahogy lehajolt értük és felegyenesedett, akkor halványan elmosolyodott. Ugye akkor ez sem jelentett semmit?

2022. júl. 11. 01:40
 17/17 anonim ***** válasza:
0%

14 vagyok: ezzel az a gond hogy a mai világban ránézel egy nőre és az már rögtön szexuális zaklatás, eszembe nem jutna szemezni valakivel, pláne nem leszólítani, egy nő se ér annyit hogy börtönben kössek ki miatta...

2022. júl. 11. 01:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!