Vagy te egyedül akartad befalni?:O
Te huncuuuut
Rendben.
Szóval lopott pillanatok, mert nagyon érdekel a másik.
Nézed őt és szép lassan szerintem egy kialakul egyfajta izgatottság/ kívancsisag/kötődés köztetek .
Mosolyogj rá.
#7:
Kedves kérdező, rendben. De hogy bárki megválaszolja, ahhaz neked is kicsit jobban ki kellett volna fejteni a kérdést.
Értjük, hogy a szemezésen a tekintettel végrehajtott metakommunikációt érted.
De így is "szemezni" több célból lehet alapvetően (csak ami nekem eszembe jut):
- Kontaktus felvétel céljából
- Figyelemfelkeltés céljából
- Vagy pl. a nemtetszésedet szeretnéd kifejezni
- Idegesíteni akarsz valakit
- stb
Melyikre vagy kíváncsi? Milyen célból szeretnél szemezni valakivel?
Ha mondjuk ismerkedéshez szeretnéd.. Lány vagy férfi vagy?
Lány vagyok és nem szemezni szeretnék, hanem megfejteni, hogy velem szemeztek-e.
Leírom a szituációt és akkor megpróbálod megmondani, hogy vajon szemezni akart-e?
Nem ismertem, ezt elöljáróban elmondom. Zenét hallgattam, olvastam és amikor felnéztem akkor ő nézett és ahogy én is ránéztem, akkor nem nézett el, viszont nem is mosolygott. Zavarba jöttem elnéztem. Lehet semmi köze a szemezéshez, de nem tudom megítélni, nincs tapasztalatom ezzel kapcsolatban. Annyi még biztos, hogy engem nézett, mert olyan távolságban volt, hogy láttam, de lehet csak elgondolkodott, habár nem tűnt olyan bambának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!