Akinek gyereke van annak bántó, ha valaki a gyerekeket és a babakocsikat ócsárolja?
Emberfüggő. Nekem csak kutyám van, de ha valaki azt mondja, hogy nem szereti őket, nem szoktam magamra venni. Amíg nem bántja emiatt, nincs baj azzal, ha nem rajong érte, sőt, jobb, ha tudom, mert így jobban oda tudok figyelni arra, ne hagyjam ráugrálni és odamenni hozzá incselkedni vele simiért (az enyém rendszeresen piszkál embereket, hogy szeressék, fúrja magát, bökdös, "ütöget" a mancsával és a többség elolvad ettől, de annak, aki nem kutyafan, nagyon irritáló lehet).
Amikor pedig a bunkó kutyásokat szidják, én is csatlakozom, ne viccelj. Nagyon igaza van annak, aki szidja a póráz nélkül sétáltató, falun a kutyáját szabadon kóborolni hagyó, szart nem felszedő "gazdikat". Attól, hogy van egy lényed, ami lehetne cuki, nem akarnak majd kevésbé felrúgni, ha bunkó vagy és jól van ez így. Én is rühellem őket, ha tehetném, szénné büntetném őket. És azt is undorítónak tartom, mikor egy kutyát nem mosdatnak rendszeresen és nem mossák le a mancsait séta után, nem nevelik rendesen, aztán úgy él a lakásban, hogy mindent összekoszol, összerág, összenyálaz... A bunkó ember bunkó marad kutyával és gyerekkel az oldalán is, csak plusz egy irritáló faktorra tesz szert.
Vannak rendes gyerekek és kulturált szülők, ahogy felelős és nívós kutyatartók is, de sajnos kisebbséget alkotnak egyre inkább.
Szóval nem, nem gondolom, hogy bántó lenne, normális ember tudja, hogy ami nem inge, azt nem veszi magára, ha pedig mégis az, legalább tanul belőle, hogy ha jogos, min kellene változtatnia a békésebb együttélés érdekében. És nem vérmamiskodik esztelenül.
Nem. Mert sajnos sokszor egyet kell velük ertenem :( bár a kulturalatlan gyulolkodest nem támogatom, és próbálok tartózkodni tőle.
De sajnos sok bunkó, magát mindenki felé helyező ember a gyerekkel kiegeszulve úgy véli külön jogosítványt kap mások semmibe vételére.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!