Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy az itt...

Miért van az, hogy az itt válaszolók többsége, gondolkodás nélkül a kérdezőt hibáztatja?

Figyelt kérdés
Akármi is a kérdés, a többség azonnal a kérdezőben keresi a hibát. Másik kedvencem: a miért érdekel ez téged? Nem értem. Az emberek azt akarják hogy mindenki birka legyen, ne érdekelje semmi sem, legyen egy korlátozott irányítható akárki? Úgy állítják be, mintha valami rossz dolog lenne, ha valaki felvállalja hogy valamit nem ért, nem pedig mrgjatssza az überokost, hanem mer kérdezni. Miért ilyenek az emberekkel azokkal, akik mernek kérdezni, és vállalják ha valamit nem tudnak?
2022. júl. 6. 10:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

#10, mi köze a csoportkonformitásnak ehhez? Hogy mindenki kötekedik, akkor én is kötekedem, vagy mire gondoltál?

"sajnos a Magyarok ilyenek. Nem segíteni akarnak csak belekötni valakibe"

Ez egyébként egyáltalán nem igaz. Ami inkább magyaros dolog, hogy lehúzzuk a magyarokat :).

Valójában a magyarok nagyon is szeretnek segíteni, csak meg vagyunk róla győződve, hogy át akarnak verni, ki akarnak használni, hülyére akarnak venni bennünket. Ezen tovább ront az a gondolkodás, hogy akit átvertek az hülye, és aki hülye, az meg is érdemli. Emiatt a magyarok gyanakvóak, frusztráltak és cinikusak, és ha kétértelmű kérdést tesz fel valaki, akkor azonnal keresik a mögöttes szándékot.

Azért, hogy rászolgáljak a sztereotípiára és kötekedjek egy kicsit: a "magyar" szó melléknév, emiatt kis betűvel írjuk :).

2022. júl. 6. 13:45
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
#11 A Gyakorin lévő emberek is a csapatszellem függvényében válaszolnak többnyire. Ha felpontozást akarsz, úgy kell válaszolnod, ahogy a többség teszi, még akkoris, ha a többség bunkó és gusztustalanul kioktatóan válaszol. Ha ezt díjazzák az emberek, akkor ezt kell tenni, nem? Hiszen ellenkező esetben le leszel pontozva, le leszel nézve, hülyének leszel beállítva és rosszul fogod érezni magad, hogy kilógsz a sorból, ezért te is társulsz hozzájuk egy idő után. Mellesleg én inkább érzem magam kirekesztve itt néha, mint hogy lesüllyedjek arra a szintre, hogy köpködjek másokra egy anonim fórumon.
2022. júl. 6. 14:01
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
#12, szerintem ez közre játszik, de nem ez a fő ok. Szerintem sokkal inkább frusztráció, cinizmus és előítéletesség vezet az ellenséges hangvételhez.
2022. júl. 6. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!