Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért akar mindenki Csehszlová...

Miért akar mindenki Csehszlovákiában élni?

Figyelt kérdés
2022. júl. 4. 20:56
1 2 3 4 5
 31/45 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
100%
Az állításod hamis, nem mindenki akar Csehszlovákiában élni, én speciel Jugoszláviát szebbnek találom.
2022. júl. 4. 22:14
 32/45 A kérdező kommentje:
31 De miért?
2022. júl. 4. 23:12
 33/45 anonim ***** válasza:
100%

1. Miért, ki akar ott élni?

2. Nincs olyan, hogy Csehszlovákia.

2022. júl. 4. 23:29
 34/45 Neurock válasza:
100%
Mert az időutazás sok mindenkit érdekel. Ahhoz, hogy Csehszlovákiában élhess min. 30 évet kell utaznod az időben vissza.
2022. júl. 5. 00:59
 35/45 anonim ***** válasza:
100%
Most láttam a tükrömben valakit, akinek esze ágában sincs odaköltözni. Gyenge a statisztikád, elfogult (és tájékozatlan) vagy...
2022. júl. 5. 12:54
 36/45 Prince de Bretagne válasza:
26%

én nem akarok a cseheknél élni ..... de azért gondolkozzatok.

Mennyi is ott az àfa ??? Mennyi is Magyarorszàgon az àfa ????

A magyar forint 4 év alatt 30% - ot romlott, a cseh korona semmit sem romlott.

Szerintem a közeli jövö sokkal szebb lesz a cseheknél mint magyarorszàgon

Mondjuk azért a sör az nagyon jo és Pràga gyönyörü

2022. júl. 5. 17:53
 37/45 anonim ***** válasza:
100%

Évtizedeken át éltem Csehszlovákiában (Csehországban is) és az új Szlovákiában is 2007-ig. Számtalan jóbarátom van mind a csehek, mind a szlovákok között. Szlovákiába még most is át-átmegyek, rokonokhoz, régi osztálytársakhoz...

Ne higgyétek, hogy jelenleg ott (akár Csehországban, akár Szlovákiában) jobb az életszínvonal, mint itt. Van ami olcsóbb, van ami drágább.

A csehországi váraknak és turista-látványosságoknak szinte nincs párja. Többet éltem a jelenlegi Szlovákiában, mint a cseheknél, Szlovákia is szép, van miben gyönyörködni. Az egyszerű cseh és szlovák ember nagyon barátságos, segítőkész. Ennek számtalanszor voltam tanúja. Más dolog a politika.

A háború előtt, vagy a szoc. időkben Csehország ipara tényleg fejlettebb volt. Magasabb volt az életszínvonal is, tapasztaltam. Szlovákia elmaradottabb volt, tehát szegényebb is.

Nézetem és tapasztalataim szerint jelenleg Magyarországon jobb az élet, de ezzel nem azt mondom, hogy itt nincsenek szegényebb falvak, emberek. Amit leírtam, azokat a saját tapasztalataim szerint állítom.

2022. júl. 5. 19:16
 38/45 A kérdező kommentje:

33 Például te.

Már miért ne lenne.

2022. júl. 5. 20:57
 39/45 A kérdező kommentje:
34 Na ne, ez most komoly?
2022. júl. 5. 20:57
 40/45 A kérdező kommentje:

36 Ezt szomorúan hallom, pedig nem egy rossz hely, miért nem akarsz?

Ebben igazad van,előrébb járnak.

2022. júl. 5. 21:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!