Hogy lehet az, hogy sok mindenki tetszett már, de ilyet még senkivel sem éreztem?
Figyelt kérdés
Mikor vele találkoztam olyan volt, mintha felismertem volna. Remélem így érthető. Nagyon vonzott, nagyon megmagyarázhatatlan érzés, pedig nem ismerem.2022. júl. 4. 18:55
1/7 anonim 

válasza:

Ezt nevezik "szerelemnek első látásra".
Persze ez nem azt jelenti, hogyha igazán megismernéd mint embert, akkor is gerjednél rá és leélnéd vele az életed.
2/7 anonim 

válasza:

Nekem is van egy ilyen férfi.
Sosem beszéltem még vele, és ritkán is látom,de már évek óta érzem ezt ha ránézek. Lehet jó nagy hülyeség. Nem az a durva szexualis vonzalom,az más. Nehéz megfogalmazni,de olyan mintha "tudnám" hogy volt közünk egymáshoz, és lesz is csak sajnos nem ebben az életben.Bár ez igy tényleg hülyén hangzik, és én nem is hiszek az ilyesmiben,de mégis ilyesmi dolgot érzek ezzel az 1 férfivel kapcsolatban.
4/7 anonim 

válasza:

Amikor meglátom ,olyan mintha megállna a szívem dobogni,de nem úgy mint amikor bele vagy esve vkibe,nem olyan pillangós érzés. Tényleg nehéz megmagyarázni. 2es voltam még.
5/7 anonim 

válasza:

Szerintetek ezt a másik is ugyanúgy érzi, vagyis kölcsönös?
6/7 A kérdező kommentje:
Pontosan így érzek én is, azt hittem velem nem stimmel valami. Viszont nálam nem első látásra kezdődött, hanem amikor először a környezetemben volt, akarva akaratlanul mindig rá vándorolt a tekintetem, sőt még beszéltem is róla olyasmit, ami teljesen irracionális. Aztán amikor szemtől szemben találkoztunk, na akkor ott történt valami. Sokat gondolkodtam, hogy vajon ő is érezheti-e, de nem tudtam rájönni. Amikor egyszer találkoztunk, akkor kedves volt, halványan mosolygott.. ez a szimpátia jele, nem?!
2022. júl. 4. 19:40
7/7 A kérdező kommentje:
+ Akinek van kedve megosztani a történetet, hogy találkozott vele, szívesen meghallgatom! Akit érdekel, annak pedig szívesen leírom üzenetben a sztorimat.
2022. júl. 4. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!