Elolvassam az Alkonyatot? Nem tudok dönteni. Régebben láttam pár részletet a filmből és akkor nem tetszett.Lehet, hogy most tetszene. De ha belekezdek az egész "világ" megismerésébe, akkor mindenképp a könyvvel kezdeném.
Figyelt kérdés
Alapvetően szeretem a vámpíros, vérfarkasos könyveket.De félek, hogy ez nem tetszene. Egyszerűen nem tudom, hogy elolvassam-e. A könyv jobb, mint a film? Érdemes elolvasni?
Segítség!
Előre is köszönöm! :)
2020. jún. 29. 10:10
1/6 anonim válasza:
Nekem az első könyv tetszett (a többit nem olvastam). Mivel a film ritka sz*r lett, ezért a többi könyv sem lehet olyan rossz. Próbáld meg, semmi rossz nem történhet.
2/6 anonim válasza:
Nekem az összes rész tetszett. Szerintem érdemes elolvasni.
3/6 A kérdező kommentje:
El fogom olvasni.
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2020. jún. 29. 11:25
4/6 anonim válasza:
"Egy életem,egy halálom "
valahogy nyeröbb.
De hasonló Cassandra Clare Csontváros(+a Végzet ereklyéi univerzum)
Ami nem film de olvasom: L.K Hamilton :Anita Blake,(a 10 könyvig nincs szex)
5/6 anonim válasza:
Én is csak javasolni tudom az egész Twilight Saga -plusz kiegészítő könyvek- elolvasását.
Sajnos, a filmek jobban is sikerülhettek volna, de azért -párszor- azt is meg lehet nézni.
De a filmek zenéje a legjobb!
6/6 anonim válasza:
Igereeen!! En nagyon imadtam, sokkal jobb mint a film:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!