Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha eljutottam...

Mit tegyek, ha eljutottam odáig, hogy semmi értelme az életemnek?

Figyelt kérdés

Nem látom semmi értelmét az életnek a folyamatos nélkülözés miatt.

Gyógyszerésznek akartam tanulni, de mivel gyógyszerész hallgatóktól, pályaválasztási tanácsadótól is megkaptam, hogy az mellett lehetetlen dolgozni, így lemondtam róla.

Jelenleg a BGE-n vagyok első éves Pénzügy és számvitel Foszk-os hallgató (utálom), de már most csúsztam egy évet, mert a megélhetésem fedezése a tanulás rovására ment, de így az utolsó két félévre àtsorolnak önköltségesre, amit szintén nem tudom miből fogok kifizetni, hiszen még azt a kevés szociális ösztöndíjat se fogom kapni, mint most.

Az egyetem előtt kihagytam egy évet, de akkor is csak alkalmi munkáim voltak , mert mindenhol túljelentkezés volt vagy csak simán elutasítottak , így ha otthagyom az egyetem maximum csak gyári munkásnak vesznek fel, mert a lakóhelyemen más lehetőség nagyon nincs.

Otthon is csak a folyamatos veszekedés van , mert semmire nincs pénz és 52m2-en élünk 5-en.

Nem látom a lehetőséget, hogy ezen tudnék változtatni és normális körülményeket teremteni.

Annyira zavar, hogy a kortársaimon, volt gimis osztálytársaimon azt látom,hogy segítik őket a szüleik haladnak az életben, buliznak , utaznak, fesztiválokra járnak én meg örülök, ha hónap végén marad 5000 forint a számlámon.

21/N

2022. júl. 3. 00:04
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
#20 akkor abbol a 100.000 bol most 1 eurot felaldozol es zsepit veszel amiben kisirod a szemed? Jaj te szegeny. Ja nem, jaj te gazdag ficsur. Most bevagnam ide azt a meme-et amikor a koteg penzzel torli a szemet :D
2022. júl. 8. 15:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!