Mit tegyek, ha eljutottam odáig, hogy semmi értelme az életemnek?
Nem látom semmi értelmét az életnek a folyamatos nélkülözés miatt.
Gyógyszerésznek akartam tanulni, de mivel gyógyszerész hallgatóktól, pályaválasztási tanácsadótól is megkaptam, hogy az mellett lehetetlen dolgozni, így lemondtam róla.
Jelenleg a BGE-n vagyok első éves Pénzügy és számvitel Foszk-os hallgató (utálom), de már most csúsztam egy évet, mert a megélhetésem fedezése a tanulás rovására ment, de így az utolsó két félévre àtsorolnak önköltségesre, amit szintén nem tudom miből fogok kifizetni, hiszen még azt a kevés szociális ösztöndíjat se fogom kapni, mint most.
Az egyetem előtt kihagytam egy évet, de akkor is csak alkalmi munkáim voltak , mert mindenhol túljelentkezés volt vagy csak simán elutasítottak , így ha otthagyom az egyetem maximum csak gyári munkásnak vesznek fel, mert a lakóhelyemen más lehetőség nagyon nincs.
Otthon is csak a folyamatos veszekedés van , mert semmire nincs pénz és 52m2-en élünk 5-en.
Nem látom a lehetőséget, hogy ezen tudnék változtatni és normális körülményeket teremteni.
Annyira zavar, hogy a kortársaimon, volt gimis osztálytársaimon azt látom,hogy segítik őket a szüleik haladnak az életben, buliznak , utaznak, fesztiválokra járnak én meg örülök, ha hónap végén marad 5000 forint a számlámon.
21/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!