Mit csináljak, ha egyszerűen buta vagyok?
"te nem tudsz gondolkodni" - az egyik műszakvezetőm.
"jajj de értetlen vagy!" - az egyik gépbeállító.
"most mondd el, hogy ebben, szerinted mi a logika?!" - a vezetésoktatóm.
Ilyeneket kapok meg...
A mostani kollégám, aki a főnököm is egyben, az elején eléggé türelmetlen volt velem. De ez nem csak amiatt volt, mert tapasztalatlan voltam, hanem mert a srác, aki előttem volt, egy lusta dög volt. Én szorgalmas vagyok - ha az ember buta, legalább lusta ne legyen -, de néha velem is kaffogott a kollégám. Mondtam neki, hogy én próbálok teljesíteni, de legyen egy kicsi türelmesebb velem, mert itt sok olyan dolog van, ami újdonság nekem.
Az oktatóváltáson én is gondolkodtam, de csak ez az egy oktató vállal hétvégi oktatást, a többi csak hétköznap. Egyébként lehet, hogy csak én vagyok túlérzékeny.
Műszakvezető és gépbeállító? Megint egy analfabéta proli senkikkel teli gyárról beszélünk?
Az ő véleményük nem számít. Türelmetlenek, mert nem veszik észre, hogy hülyék, mint a segg és ezért nem tudnak hatékonyan kommunikálni vagy értelmesen elmondani valamit.
szerintük vagy buta vagy szerinted vagy buta?
amúgy azt is jó volna tudni, hogy miért mondták a fentieket. Lehet jogos.. lehet nem, de ennyiből nem derül ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!