Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha egyszerűen...

Mit csináljak, ha egyszerűen buta vagyok?

Figyelt kérdés

"te nem tudsz gondolkodni" - az egyik műszakvezetőm.

"jajj de értetlen vagy!" - az egyik gépbeállító.

"most mondd el, hogy ebben, szerinted mi a logika?!" - a vezetésoktatóm.

Ilyeneket kapok meg...

2022. júl. 2. 17:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
89%

Semmit. Fogadják el.

Örüljenek hogy dolgozol.

2022. júl. 2. 17:22
 2/15 A kérdező kommentje:
És emellé még lassú a felfogásom is. A vezetésoktatóm is azt várja tőlem, hogy második alkalommal úgy vezessek, mint ő (aki 30 éve sofőrködik).
2022. júl. 2. 17:23
 3/15 A kérdező kommentje:
Egyébként ha csinálnék egy IQ tesztet, szerintem nagyjából 70-re jönne ki.
2022. júl. 2. 17:26
 4/15 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem nem vagy buta, mások türelmetlenek.

Ebben a felgyorsult világban mindent azonnal és rögtön kell tudni, ezt várják el. Viszont az emberi agy nem erre van berendezkedve.

2022. júl. 2. 17:28
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, ezek a szövegek általában pont azért jönnek, mert idegesek hogy többre vágynak, de csak eddig futotta nekik. Egyik sem rangos munka, nem kell bef-sni tőlük.

Mindenki csinál hülyeségeket, mindenki hibázik. Ebből tanul az ember, következőre jó lesz. Ha nem, majd azt követően. Ha az sem, majd utána. Majd megtanulja az ember, ha eleget csinálta és eljött az ideje.

Nagyobb gond, hogy hagyod hogy beléd rugdaljanak ezek az emberek, nem állsz ki magadért. Inkább tovább ócsárolod magad, ahelyett hogy megvédenéd. Hibázni egy dolog, tűrni hogy útszéli szros kutyaként kezeljenek meg egy másik.

2022. júl. 2. 17:29
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ja hagyjuk már az oktatókat, nekem is ilyeneket mondott majd egy hónappal azután, hogy ott hagytam, beborult az árokba 😂
2022. júl. 2. 17:32
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

#5 Amúgy ja.

Én nagyon szeretem az én oktatómat, mert tényleg le a kalappal előtte, minden órát becsülettel megtart, magyaráz, lehet tőle kérdezni. (Azért tudjuk, hogy sajnos kevésbé becsületes oktatók is vannak.) Viszont eléggé hangulatember, szóval rossz kedvében előfordult az egyik órán, hogy engem is megbántott már így. Ő utána bocsánatot kért. Nem mindenki fog bocsánatot kérni persze, de ettől még tényleg nem kell magadra venni.

2022. júl. 2. 17:36
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi. Ha ez megfogalmazódott benned, tuti nem vagy buta. Amiket írtál kommunikációs technikák a másik megtörésére. Ha jól sejtem, te pályakezdő vagy. Bírd ki, amíg jön egy tapasztalatlanabb, utána ő kapja ugyan ezeket és te leszel a példakép.
2022. júl. 2. 17:37
 9/15 A kérdező kommentje:

De, tényleg buta vagyok.

Nem vagyok már pályakezdő, de ezek a dolgok még mindig tüskék bennem.

Egy gyárban kezdtem dolgozni 21 évesen, mint CNC-s, aztán egy év múlva átmentem egy másikhoz, majd 5 év múlva elmentem egy kis céghez informatikusnak (ipari informatikai technikus a szakmám), most pedig 2019 óta egy egyetemen dolgozom. A pozícióm hivatalosan "informatikai ügyintéző", de egyébként én csinálom a kampusz weboldalának technikai részét, a hírlevél technikai részét, és emellett a kollégámmal együtt (aki a felettesem is egyben) üzemeltetjük a hálózatot és a szervereket.

A második munkahelyemen a bátyám anyagmozgató volt. Ő sokkal népszerűbb, mint én, engem senki sem kedvel. Egyszer a szemembe is mondta, hogy "téged itt mindenki hülyének néz". Valószínűleg tényleg hülye is vagyok.

Bár ehhez szerintem hozzájárul az is, hogy eléggé "érdekes" fejem van (ezt most nem ragoznám, miért), és kissé beszédhibás is vagyok.

Elég nehéz ez így, és néha fáj is nekem ez az egész.

Dehát most mit csináljak? Lőjem le magam?

2022. júl. 2. 17:56
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Például ha eszed van, akkor ezt az oktatót otthagyod, mert van normális is. Olyat keress, akit ajánlanak. Ha meg a kollégád sérteget, nyugodtan nézz a szemébe higgadtan, és közöld vele, hogy te se sértegeted őt, úgyhogy ő se tegye ezt veled. Jobb többször kérdezni, mint elrontani. Addig csinálják, amíg hagyod.
2022. júl. 2. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!