Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Buta vagyok vagy egyszerűen...

Buta vagyok vagy egyszerűen csak másabb a gondolkodásom?

Figyelt kérdés

Néha komolyan úgy érzem magam, mintha valami fogyatékossággal élnék együtt, mintha minimum valami autista lennék vagy nem is tudom..

Amikor beszélgetek valakivel, tökre máshogy értelmezek mondatokat, mint ahogy azt a másik érti és ilyenkor vagy teljesen félreértjük egymást és ég a fejem, mikor tiszta lekezelően magyarázzák nekem, hogy nem, ők nem arra gondoltak, amire én -.-, vagy 5 percenként visszakérdezek mindenre, hogy ezt hogy érted? :o Persze olyankor megint tiszta hülyének néznek..Legutóbb mondjuk olyan volt velem, hogy bementem reggel az iskolába és nagyon fájt a fejem, már reggel óta, mióta felébredtem és otthon elfelejtettem bevenni fájdalomcsillapítót és nem is volt nálam és egyik osztálytársamtól, aki mindig tart magánál ilyeneket, megkérdeztem, hogy tud-e adni egy fájdalomcsillapítót. Ő meg erre megkérdezte, milyet? Én meg hirtelen nem értettem, mire gondol, hogy arra céloz, hogy mivel lány vagyok, lehet, hogy megjött és a hasam fáj és egy görcsoldót akarnék, vagy csak sima fejfájásra valót és mondtam, hogy csak a fejem fáj. Erre megint ilyen nagyon flegma hangsúllyal mondta nekem, hogy "Úgy értem, milyen nevűt?..-.-" Mondjuk nem értem, ezt így miért kérdezte meg, van vagy 200 féle fájdalomcsillapító, ha mondtam neki valami olyan nevűt, amiről még életébe nem is hallott, akkor mit csinált volna? xd Meg most nem mindegy, milyen márkájú fájdalomcsillapító? Tudtommal nincs semmi gyógyszerallergiám, ha meg lenne is, akkor gondolom hozzátenném, vagy direkt hordanék magamnál olyan gyógyszert, amiben nincs olyan összetevő, amire én allergiás vagyok és nem lenne ebből baj, hogy ott ülök egész nap fájó fejjel, mert senkinek nincs olyanja, ami nekem jó lenne. Szóval nem értek ilyen dolgokat, hogy mások miért kérdezik ezt meg vagy miért mondják, stb.

Most tényleg komolyan kérdezem. Fogyatékos vagyok? :"D 17/L

2016. febr. 4. 19:05
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Lehet, hogy buta vagy :D de az említett példán én is meghökkentem volna. Mi az, hogy milyen nevű fájdalomcsillapító, hát mégis hányfélét hord magánál? Még a patikában talán elmegy az ilyen visszakérdezés, de az osztálytársadnál vagy van, vagy nincs, nem olyan nehéz kérdés ez. Legközelebb bátran szólj vissza valami frappánsat.
2016. febr. 4. 19:09
 2/7 anonim ***** válasza:
51%

Hát ha buta nem is, bátor mindenképp. A ,,buta vagyok?" kérdésre az interneten csak egyféle válasz létezik. :D

Amúgy az említett példa miatt még nem vagy buta, jó hogy nem hatóanyagot kérdezett.

Csak vicceltem, buta vagy. :D

2016. febr. 4. 19:13
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem pont, hogy nem, csak analitikus a gondolkodásod. Had tippeljek: nagyon jó vagy matekból?

Van egy ilyen barátnőm, pontosan úgy gondolkodik, mint egy folyamatábra ( [link] Matekból és fizikából penge, de ha séta közben kérdezek valamit tőle, megáll, gondolkozik rajta és csak aztán válaszol. Annyira aranyos!:)))

2016. febr. 4. 20:18
 4/7 anonim ***** válasza:

Az előző link jól (remélem)

[link]

2016. febr. 4. 20:19
 5/7 A kérdező kommentje:
Matekból egész jó vagyok :D Örülök, ha mások szerint ez aranyos XD Csak vannak ilyen emberek, mint mondjuk ez a gyógyszeres csaj, akik ilyenkor nem aranyosnak gondolnak, hanem flegmáznak velem és ez eléggé le tud lombozni és már lassan megszólalni se merek egy társaságban, mert félek, megint valami hülyeséget mondok és lenéznek..:/
2016. febr. 4. 20:28
 6/7 anonim ***** válasza:

"flegmáznak velem "

Gondolj arra, hogy mindenkinek az jön ki a száján, ami benne van. :\

2016. febr. 5. 04:10
 7/7 anonim ***** válasza:

Ilyen vagyok én is, úgyhogy egy cipőben járunk. És szerintem nem vagy buta, miért lennél? Néha azon kéne legondolkozni, nem te érted félre a szarokat, hanem ők mondanak fossantást.

Egyébként, nekem még az is gond, hogy egy beszélgetésbe pont emiatt nem tudok becsatlakozni. Minden kérdést félre értek, és akkor magyarázhatják. Nem is értem mások hogyan értik meg egymást? Annyira geyüttérzek veled...

2016. ápr. 5. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!