Kuberáns kérdése:
Egyszerűen percről percre meg némultam mitől lehet?
Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek ! Elég stresszes az életem éppen szakítófélben vagyok a barátnőmmel és nagyon sok benem az ideg. Volt, hogy el ájultam és remegek ! Viszont most nem tudok megszólalni. Egy árva sz nem tudja el hagyni a számat. Kérlek segítsetek !2016. jan. 3. 15:33
1/2 anonim válasza:
LeL! Hát higgadjad össze magad! Mit vagy ideges? Holnap suli, tanuljál rá egy kicsit. :P
2/2 anonim válasza:
Próbálj meg megnyugodni,sajnos elég nagy a probléma...
Ismerős nekem a szituáció,barátnő miatt könnyen rosszul lehetsz,pláne ha szereted és tudod,hogy vége lesz a kapcsolatnak...nálam azért ez nem volt ilyen durva...
Ennyire szereted a barátnődet vagy van még más probléma is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!