Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Támogatnátok, hogy a züllött...

Támogatnátok, hogy a züllött fiatalság kordában tartása érdekében inkább július közepéig tartson az iskola és mindenféle koncert és fesztivál (Sound, Sziget, Volt, stb.) szűnjön meg?

Figyelt kérdés
2022. júl. 1. 19:26
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
#15 ebből is látszik hogy a kérdező egy ősember 😂
2022. júl. 5. 18:43
 22/22 anonim ***** válasza:

Nekem olyan munkám van, ahol fiatalkkal és öregekkel egyaránt találkozok és azt tapasztalom, hogy nagyon sokszor a fiatalok sokkal tisztelettudóbbak, mint az öregek. Kedvesen beszélnek, megértik, amit mondok nekik, türelmesek, ha esetleg valamit bénázok. Az öregek között pedig van egy csomó pletykázós, ítélkezős, más dolgába beleszólós. Persze a többség nem ilyen, de vannak köztük ilyenek is, talán nagyobb arányban mint a fiataloknál.

Én próbálok keresztény lenni, tehát nem is vagyok az a bulizós fajta, de mi is azzal a probléma, ha mások buliznak? Mért a te dolgod, hogy ők mit csinálnak? Nem nagyon ártanak vele senkinek.

A sorkatonasággal meg nem lehet ezt megszüntetni, ez hülyeség. Nagyon sok olyan ember van, aki volt sorkatona és ugyanolyan ember maradt, mintha nem lett volna. Meg alapból senki nem fogja azt gondolni, hogy "de jó, hogy sorkatona voltam, mert fegyelmezett lettem", hanem a többség szívásnak ítéli meg és csak egy rossz emlékként fog megmaradni benne.

Ezt a sorkatonaság dolgot valójában azok az emberewk mondják, akik fiatalkorukban valójában semmiből nem tudtak tanulni, csak abból, ha megverték őket. De vannak olyan emberek is, akik szép szóból és racionalitásból is tudnak tanulni, sőt ha megverik őket, pont csak az ellenkezőjét érik el vele. Ez azért van, mert sokak nem csak a fegyelmezésből tanulnak ,hanem van igazságérzetük is. Én nagyon sokmindennel nem értek egyet a fiatalokkal (pl. LGBTQ), de megértem, hogy a fiatalok (én is fiatal vagyok) mért nézik boomernek az idősebbeket. Azért, mert saját magukban azt látják, hogy van igazságérzetük, az idősekben pedig azt, hogy nem tanulnak semmiből, csak a verésből.

2022. júl. 5. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!