Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ezen az oldalon mekkora a...

Ezen az oldalon mekkora a veszélye annak, ha ráírok valakire privátban, hogy hazudik, nem az akinek mondja magát, meg ilyenek?

Figyelt kérdés
Mondjuk egy kérdésre adott válasznál ráírok valakire, egyik válaszolóra, kérdezni valamit, írni neki valamit, akkor mennyire kell tartani attól hogy nem az akinek kiadja magát, esetleg az egész válasza is aminek kapcsán írtam neki igazából kamu? Vagy akár egy kérdező esetében ha ráírok. Szóval a kérdésem lényege, mekkora a veszélye ezen az oldalon privát üzenetben, hogy átver a másik?
2022. júl. 1. 05:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
50%
2022. júl. 1. 05:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Maradjunk annyiban, hogy elég nagy, én is olyan fifti-fiftit mondanék.
2022. júl. 1. 05:41
 3/6 anonim ***** válasza:
74%
Többszöri kérdések sokaságával rá lehet erre jöönni. Körbekérdezés.
2022. júl. 1. 06:20
 4/6 Isti22 ***** válasza:
81%

Esélyes.

Részemről teljesen őszinte vagyok, hiszen amíg nem árulom el, hogy ki vagyok, addig miért kellene titkolnom bármit is?

2022. júl. 1. 07:04
 5/6 anonim ***** válasza:
65%
Esetemben esélytelen, hogy hazudjak neked, mert azonnal tiltalak, ha privátot írsz nekem.
2022. júl. 1. 08:18
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyik oldalról 50% mert vagy átver vagy nem.

Másik oldalról meg kicsi esélye van, mert a többség vagy vissza se ír, vagy csak nem fog tartalmasan, hosszan beszélgetni veled.

2022. júl. 1. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!