Mi volt a legfurább üzenet, amit itt kaptál privátban ismeretlentől?
Egyszer beszóltam egy kérdező külsőjére.
Erre valami fazon rámszállt és írogatott, aminek 2 lényege volt:
Én gyári munkás, segédmunkás csóró panellakó proli vagyok, aki soha semmire nem viszi az életben. Ezt nem tudom amúgy honan szedte :D
Másik meg, hogy ő több ingatlannal rendelkező Home officeban dolgozó IT-s akinek olyan kapcsolatai vannak, hírességek, politikusok ami nekem soha nem lesz. Olyanokat írt, hogy a csodaszép barátnőjével rajtam röhötnek.
Mert nyilván egy befolyásos ember a csodaszép barátnőjével ül egész nap gyakorin :D
A végére teljesen bekattant, és elkezdett képernyő fotót küldözgetni hogy 9 millió van a bankszámláján, meg kitett a Macbookjára 1-2 millió KP-t.
Teljesen elborult az agya, olyanokat írt, hogy mennyire megnézné most az irigykedő fejemet, mert nekem fél évi fizetésem egy olyan laptop és soha nem láttam még ennyi pénzt. :D
Tehát egy sima "felcsövesedett" proli talált meg. Mert ki az a suttyó aki KP-ban tartja otthon a milliókat meg bankkártyán 9-10 milliót.
Hozzátenném, nekem nagyobb értékű laptopom van, és mivel lakás vásárlás előtt álltam, sokkal több pénzem volt számlán/kéznél.
De valahogy a "bizonyítsd" felszólításnál nem éreztem kényszert, hogy egy vadidegen gyakorisnak mutogassam a pénzem.
Így ő ezt elkönyvelte erölcsi győzelemnek, de ennyi öröme legyen az életben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!