Tényleg ennyire gáz személy lennék?
-Nem vagyok plázacica, nem szeretem a kihívó öltözködést, a legegyszerűbb ruhákban járok.
-Egyetemre járok és többen mondták, hogy jól el lehet velem beszélgetni, tehát nem annyi az eszem mint egy doboz zsírkrétának
-Vannak életcéljaim,amikért nagyrészt addig dolgozok,hogy el is érjem őket.
-Azt mondják rám kedves, néha túlzottan segítőkész személy vagyok.
-Jozanul visszafogottan viselkedek, de részegen régebben r**bancos voltam. 19 éves koromra kinőttem belőle. Akkoriban úgy tartották,hogy nem érdekelnek engem mások érzései.
-Szerelem szempontjából nehéz eset vagyok, sosem tudom mit szeretnék. Volt rá példa,hogy már közel voltunk ahhoz egy illetővel,hogy összejöjjünk, de miattam nem lett belőle semmi.
-Rumlis vagyok
-Karrier szempontjából vagyok csak szorgalmas. A pénz és az érdeklődési köröm motivál
-Véleményem szerint jó barát vagyok. Meghallgatom és igyekszem segíteni a barátaimat minden helyzetben.
-Nem vagyok érzelmes személyiség.
-Bátor és néha túlzottan felelőtlen vagyok
-Átlagos a kinézetem,de sokaknak tetszem valamilyen okból. És nem, nem teszem ki mindenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!