A nök mit gondolnak a vagyonör szakmàról? Ha en az lennék es elmondanàm mit szólnànak?
Megkérdezném, te írsz-e ki gyakorin minden nap vagy 15 vagyonőrős kérdést.
21l
Nem mindegy az neked? A munkáltatók fel sem vennének egy ilyen életképtelen idiótát, a nők pedig már azelőtt elkerülnének hogy azt mondod nekik: Vagyonőr vagyok.
Én a helyedben elkezdeném szedni a pirulákat amiket a doktor bácsi felírt, magamhoz venném az alvós macit, és mennék szépen aludni. Hosszú nap volt, ki is írtad a napi 20 vagyonőrös kérdésed, szóval elégedett lehetsz a nyomorúságos életeddel, amiben mások bosszantása jelenti az egyetlen örömet.
Ja és megérkezett a szokásos privát üzenete is: Időpont: tegnap 22:08
Előzmény: A kérdésre írt válasz: A nök mit gondolnak a vagyonör szakmàról? Ha en az lennék es elmondanàm mit szólnànak?
"ezt már nem hiszem el :( hogy lehet valaki ennyire élettelen idióta?"
Az üzenet: Ko***g. Lerúglak. Gyere verekedjunk.
Egyébként tévedsz te nyomorék hogy ezekkel még megbánthatsz. Pont nem érdekel. Nincs életed. Valami kis szerencsétlen lehetsz, aki egész nap ül a sötét szobában, itt trollkodik, mert nincs más elfoglaltsága, anyuciék meg eltartják. Közben meg szégyenkeznek, hogy ilyen beteg gyerekük van. Őket sajnálom a legjobban. Szóval nem hat meg bármilyen csúnyát is irogatsz. Ahogy olvasom a válaszolók nagy részét már szintén nem érdekli a debil viselkedésed. Keress más hobbit szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!