Valaki elmondanám a pszichológiai hátterét annak, ha valaki nem mer elolvasni egy sms-t vagy gyk-n egy üzenetet? Azt, hogy miért nem merem elolvasni?
Kudarckerülő lehetsz, azmeg egyéni h mit élsz meg annak. Neked valszeg az h azt olvasod a levélben amit nem akarsz hallani, a tükröt magadról.
Szeretsz te magad lenni?
Igen,csak rettegek attól,hogy minden rosszabb lesz.
Most nem vagyok erős hozzá.Holnap lehet jobb lesz,de én este már nem szeretek ilyenekkel foglalkozni.
Azért köszönöm,hogy írtál 💛
#2 vagyok.
Erőt merithetsz abból ha már megvan az elhatározás h elfogadod a jelenlegi helyzetet, megvizsgálod milyen jeleket kapsz, kiváncsian keresed az üzenetekben a valódi rád vonatkozó visszajelzéseket, jegyzetet készitesz és egyenként elkezdesz rajtuk dolgozni.
Úgy olvasd el az üzemetet, hogy kielemzed mit érezne az ember azt olvasva. Milyen érzést akar benned gyújtani, (szégyent? félelmet? kiváncsiságot?) de nem kell elfogadnod. Az írod most gyenge vagy, ezt sem kell elfogadnod. Nem kell elhinned egod játékait.
Milyen érzést kelt benned írásom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!