Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ha az of szerint a bankettpénz...

Ha az of szerint a bankettpénzt „mindenki befizette“ de én nem, sőt nem is szóltak nekem, akkor azt jelenti nemkívánatos személy lennék ott?

Figyelt kérdés

AZ of kitette a facebookra az osztálycsoportra hogy végleges állás szerint hol és mikor lesz a bankett.

És azt is kitette hogy a bankett fizetős, és a pénzt mára mindenki befizette.

Hát ÉN biztos nem fizettem be, lévén nem is szólt senki róla, meg május eleje az írásbelik óta nem is találkoztam senkivel ugyan kinek is fizettem volna be.

Akkor ez azt jelenti „persona non grata“ lennék a banketten?

2021. jún. 13. 18:57
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
93%
Kérdezz rá, mondják meg a szemedbe
2021. jún. 13. 19:02
 2/21 anonim ***** válasza:
89%
Miért nem kérdezed meg az osztályfőnököt?
2021. jún. 13. 19:03
 3/21 anonim ***** válasza:
92%

Erdekes dolog, az biztos hogy helyetted senki nem fog fizetni 5000 - 10000 ft-ot.

Lehet erdemes lenne tenyleg szemtol szembe megkerdezni, hogy mi a helyzet fiuk.

2021. jún. 13. 19:04
 4/21 A kérdező kommentje:

"Kérdezz rá, mondják meg a szemedbe"

Már mit kérdezzek ? hogy azért nem kértek tőlem lóvét mert eleve at akarják hogy ne menjek? És erre a válasz az lenne, hogy hát.... hát igen. AZért. előrébb lennék vele?

2021. jún. 13. 19:04
 5/21 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
82%

Jóba vagy az osztályodból, amúgy bárkivel?

Nem szokták neked mondani; "Petike, neked üldözésid van?"

2021. jún. 13. 19:10
 6/21 anonim ***** válasza:
66%

Lehet valami kavarodás volt, kérdezz rá. Nem kell egyből pánikolni.

Ha kihagytak a buliból, akkor meg okozz nekik egy kis szorongást, hogy meg kell mondaniuk a szemedbe, amire a legtöbb szrkavarónak remeg a lába.

Abban az esetben pedig ha offoltak, akkor kezdj el szervezni egy saját bulit/kikapcsolódást a haverjaiddal, tervezzétek meg mit akartok összehozni.

2021. jún. 13. 19:11
 7/21 anonim ***** válasza:
93%

Mondjuk mobdhatnád neki, hogy te nem fizettél semmilyen pénzt be, mert nem is tudtál róla, esetleg pótolhatnád?

Lehet félreértés történt. Nem nagy történet erre rákérdezni.

2021. jún. 13. 19:12
 8/21 A kérdező kommentje:

mindegy , leszarom. megmarad 6000 ft-om.

ill nem marad meg, mert elpizzázom.

2021. jún. 13. 19:13
 9/21 anonim ***** válasza:
84%

Már hogy a bánatba nem lennél előrébb?

Nem furná ici-picit se, hogy most mi a p.csáért írtak fel, mikor semmit se fizettél be.

Vagy év elején befizetted már💁‍♀️

Aztán ha azt mondják, hogy "ja, nem érdekelsz", "elfelejtettünk" mit számít? Nem kell jópofiznod, ha esetleg technikumiba mentem tovább páran, ha egyetemre, vagy máshova mentek akkor meg úgyse találkozol, beszélsz azokkal akik eddig se érdekeltek.

2021. jún. 13. 19:18
 10/21 A kérdező kommentje:

Jobb ötletem van!! kinyomtatom a face kiírást és elmegyek a bankettre. fogyasztani. Ha valaki számon meri kérni megmondom hát MINDENKI befizette (így én is) itt van leírva.

jó ötlet?

2021. jún. 13. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!